Popkultūras festivāls UniCon Ķīpsalas internacionālajā izstādes centrā

No 10.-11. oktobrim mēs organizēsim popkultūras festivālu UniCon Ķīpsalas internacionālajā izstādes centrā! Tiksim vaļā no rudens drūmuma ar priekpilnām emocijām!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Astoto gadu pēc kārtas, pasākums vērs savas durvis literatūrai, komiksiem, kino, TV seriāliem, mūzikai un deju mīļiem! Tie ir svētki ikvienam pop-kultūras fanam! Nav nozīmes vai jums ir 6 vai 66 gadi! UniConā jebkurš var atrast vietu sev un izklaidi savai gaumei!

Programmā: konkursi, turnīri, cosplay, k-pop, galda spēles un video spēles, māksla, mākslinieku aleja, Āzijas saldumi, mūzika, priecīgi smaidi un vairāk! Pagājušajā gadā UniCons pulcēja vairāk nekā astoņus tūkstošus apmeklētājus! Diemžēl, patreizējā pasaules stāvokļa dēļ maksimālais viesu skaits ir samazināts līdz trīs tūkstoši dienā.


Drošības pasākumu dēļ, katram brīvprātīgajam būs sagādāta aizsargmaska, kā arī datori un visa turnīra zona būs dezinficēta (it īpaši perifērijas - peles un klaviatūras). K-pop un kospleja dalībniekiem būs piešķirta ļoti plaša garderobe. Latvijas Republikas Veselības ministrija nepieprasa masku nēsāšanu. Tomēr organizatori iesaka apmeklētājiem parūpēties par sevi un sev apkārtējiem.


Biļetes ir nopērkamas Biļešu Servisa mājaslapā, kā arī pasākuma dienā pie ieejas.
Tur būs pieejamas vienas dienas (18€) biļetes, kā arī divu dienu (25€).

Tiem, kuri vēlas atbalstīt pasākumu un palielīties ar savu auduma maisiņu, uz kura ir mūsu atpazīstamais logo - violetais vienradzis un citiem zīmola suvenīriem, ir pieejamas divu dienu fana biļetes (40€)

Sekojiet jaunākajām ziņām:
https://www.facebook.com/uniconlv
https://www.instagram.com/uniconlv/
https://twitter.com/uniconlv

Reklāma
Reklāma


Nekad neesi bijis UniConā? Apskaties mūsu video no iepriekšējā pasākuma:



 

Kamēr ir vēl laiks līdz festivālam, jūs varat apmeklēt mūsu tematisko iestādi - UniCon Cafe, Čaka ielā 58. Tur jūs varēsiet spēlēt dažādas galda spēles, lasīt komiksus, kā arī izmēģināt tematiskos kokteiļus no vairāku iemīļoto tēlu fikcionālajām pasaulēm.

Tiekamies 10. un 11. oktobrī UniCon 2020 Ķipsalas ielā 8.