Bulduros notiks Rudens ražas svētki

Kā jau katru rudeni, arī šogad, 3. oktobrī no plkst. 9. līdz 16. Bulduru Dārzkopības vidusskola aicina uz Rudens Ražas svētkiem. 
 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Svētki un tirdziņš notiks Bulduru Dārzkopības vidusskolas vēsturiskajā parkā, Viestura ielā 6, Jūrmalā.
Visa pasākuma garumā parka tirdziņā pie amatniekiem, zemniekiem un dažādu arodu pratējiem būs iespēja iegādāties daudzveidīgu produkciju. Kopumā uz tirdziņu būs sabraukuši vairāk kā 100 dažādi amatnieki un mājražotāji un stādu audzētāji.

Bulduru Dārzkopības vidusskolas pasniedzēju konsultācijas par dārzos darāmiem darbiem, augu audzēšanu un pavairošanu.

Apmeklētāji varēs piedalīties atraktīvās izklaidēs gan lieliem, gan maziem- spēlēt lielgabarīta koka spēles veiklībai un atjautības asināšanai, vai piedalīties Ķirbja velšanas stafetē. Mazākie varēs pabarot trusīšus vai kaziņu un braukt ponija mugurā.

Zinātkārie varēs ņemt dalību meistarklasēs un konkursos – Rudens floristikas demonstrējumos, no rudens lapām pagatavot rozes, droši uzkāpt kokā kopā ar arboristu, kā arī citās dalībnieku – mājražotāju organizētās meistarklasēs. Būs arī rudens velšu degustācijas un ražas izstāde.
Pasākuma apmeklētāji varēs iepazīties ar dendroloģiskiem retumiem, kas vairāk nekā simts gadu garumā atraduši paliekošas mājas skolas vēsturiskajā parkā. Īpaši skaisti rudenī ir sarkanlapu ozoli, romantiskais skats pār dīķi uz veco skolas ēku. 

Ieeja pasākumā, autostāvvietas un iebraukšana Jūrmalā ir bezmaksas.

Vairāk informācijas www.bulduri.lv 
Pasākums https://www.bulduri.lv/zelta-rudens-razas-svetki-bulduros/ 

Reklāma
Reklāma