Lietus apģērbs bērniem - vecāku un bērnu glābējs!

Rudenī un pavasarī bērnudārznieku garderobe nav iedomājama bez īpaši piemērota apģērba, kuru var vilkt gan laikā, kad ir prieka pilnas peļķes, gan lietainās dienās. Šoreiz par mitrumizturīgu jaku bērniem - REIMA Koski. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Meitai ļoti patīk peļķes un tie ir kā svētki, kad varam iet laukā un nodoties lēkāšanai pa peļķēm. Izvēlos īpaši piemērotu apģērbu un "aidā"! Mitrumnecaurlaidīga apģērba izvēle noteikti atvieglo ikdienu vecākiem, to ir ļoti viegli un ērti kopt - tikai noslauki ar mitru lupatiņu, kā arī bērnudārza apmeklēšana ir bez bēdas," stāsta 2 gadus vecās Grietas mamma Marta.

REIMA Koski jaka ir veidota no dažādiem materiālu slāņiem - pa virsu ūdens necaurlaidīgs materiāls, bet iekšpusē silts flīss, kas piemērots temperatūras svārstībām no +5° līdz -10°C. Jakas šuves ir hermetizētas, tādējādi jakas iekšpuse ir pasargāta no lietus. Tai ir noņemama kapuce, kas ir viegli piepogājama un tik pat viegli noņemama.

Iepērcies open24.lv, izmanto kodu "mammam10" un iegūsti 10% atlaidi visām REIMA precēm!

Mamma Marta atzīmē, ka jakai ir īpaši iestrādāti gaismu atstarojoši elementi uz piedurknēm un kapuces. Kapucei ir arī neliels pagarinājums, kas pasargā seju, ja lietus ir spēcīgāks. Vēl pluss ir tas, ka piedurkņu aproces ir elastīgas un labi pieguļ rokai. "Arī izvēlētais jakas izmērs ir tāds, ka redzu - derēs arī pavasarī, kas nav mazsvarīgi. Zīmols REIMA ir paredzējis papildus 6 cm bērna augšanai," rezumē mamma.

REIMA firmas apģērbus var apskatīt un iegādāties open24.lv

Iepērcies open24.lv, izmanto kodu "mammam10" un iegūsti 10% atlaidi visām REIMA precēm!