Psihiski veselas un "normālas" sievietes pazīmes

Lūk, ko saka psihologs, attiecību speciālists Mihails Labkovskis par to, kas ir normāla un "īsta" sieviete.
Katrā vīrietī sievietei nevajadzētu meklēt tēvu un glābēju. 

(Foto: Andriyko Podilnyk on Unsplash)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Katrā vīrietī sievietei nevajadzētu meklēt tēvu un glābēju. (Foto: Andriyko Podilnyk on Unsplash)

  1. Viņai nav problēma pieņemt sevi. Viņa nekautrējas par to, kā izskatās, ko sasniegusi savā vecumā; viņa jūtās labi ar sevi neatkarīgi no tā, vai viņai ir vai nav partneris, ģimene un bērni. Viņa PIEŅEM sevi tādu, kāda viņa ir. Ar celulītu, figūru, kas nav kā modelei, grumbām un sirmiem matiem. Jā, viņa mīl sapucēties, uzposties un uzturēt sevi formā, bet necenšas atbilst standartam pāri savām spējām un iespējām.
  2. Katrā vīrietī viņa nemeklē tēvu un glābēju. Viņai vīrietis nav vajadzīgs problēmu risināšanai. Vīrieti viņai vajag tikai tāpēc, lai mīlētu, lai būtu līdzvērtīgs partneris un sava prieka pēc. Viņa pati zina, kā atrisināt savas problēmas un prot uzņemties atbildību par sevi. Starp citu, viņa izvēlas tādus pašus vīriešus, kas tiek galā ar savu dzīvi.
  3. Psiholoģiski vesela sieviete nav mamma pieaugušam vīrietim. Viņai nevajag emocionāli nenobriedušu vīrieti. Viņai nav vajadzīgs vīrietis, kuru vajag motivēt piecelties no dīvāna un pierunāts sākt kaut ko darīt. Viņa nemēģina viņu arī "iedvesmot" vai pārtaisīt. Normālas sievietes princips ir "Negribi - nevajag". Ja viņas partneris nav apmierināts ar viņu, viņa nebučos šo vardi cerībā, ka viņš pārvērtīsies par princi, bet vienkārši aizies. ⠀
  4. Ja viņa ir māte un sieva, tad šīs nav vienīgās lomas viņas dzīvē. Dažām sievietēm patīk darīt mājas darbus, darboties ar bērniem, gatavot ēst, rūpēties par vīru. Tā nav problēma! Dabā pastāv arī tādi vīrieši. Bet tajā pašā laikā arī šī sieviete joprojām kaut ko dara. Viņas interešu sarakstā ir arī hobiji, īsts darbs, kas nav viņas hobijs, draudzenes. Viņa spēj uzturēt sevi arī pati.
  5. Daudzas sievietes audzināja neirotiski vecāki, kuri viņiem mācīja, ka vissvarīgākais ir būt skaistai un/vai apprecēties un radīt bērnus. Nobriedusi sieviete jau ir izgājusi šo posmu. Viņa saprot, ka atbildi uz jautājumu “ko es gribu” var sniegt tikai VIŅA, nevis sabiedrība, mamma un tētis, draugi un kolēģi. ⠀

 

Reklāma
Reklāma

Saistītie raksti