Konference skolotāju atbalstam ar iedvesmojošu lektoru piedalīšanos

Imanta Ziedoņa fonda “Viegli” iniciatīva izglītībā “Ziedoņa klase” aicina skolotājus uz pirmo personības izaugsmes konferenci skolotājiem “Skolotājs ir Personība”. Konference notiks š.g. 19. oktobrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā. Konferences mērķis ir palīdzēt skolotājiem saprast, cik nozīmīga un nenovērtējama ir viņu profesija, īpaši šajā pārmaiņu laikā.

Reizi mēnesī skolotāji no dažādām Latvijas skolām pulcējas “Ziedoņa klases” telpās, lai iedvesmotos un pavadītu vakaru radošā atmosfērā     Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Reizi mēnesī skolotāji no dažādām Latvijas skolām pulcējas “Ziedoņa klases” telpās, lai iedvesmotos un pavadītu vakaru radošā atmosfērā Publicitātes foto

Pasākumā uzstāsies tādi savas jomas profesionāļi kā kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite Marija Ābeltiņa, Latvijas Universitātes profesors Mārcis Auziņš, teologs un lektors Indulis Paičs, personīgās produktivitātes treneris Kristaps Kravalis, grafiskie dizaineri Evija Krištopane un Aigars Mamis, kā arī emocionālā intelekta treneris Zuarguss Zarmass. Konferencē “Skolotājs ir Personība” savas jomas profesionāļi vadīs gan izglītojošas lekcijas, gan radošās darbnīcas, lai veicinātu iegūto zināšanu pielietošanu praksē. 

Biznesa cilvēkiem šādas personības izaugsmes konferences ir ierasta lieta, taču skolotāji parasti tās neapmeklē, jo tās ir ļoti dārgs notikums. 

Lai atbalstītu skolotājus, veicinātu viņu personības attīstību un produktivitāti darba vietā, “Ziedoņa klase” 2019. gada rudenī uzsāka bezmaksas sarunu ciklu “Skolotājs ir Personība”. Reizi mēnesī skolotāji no dažādām Latvijas skolām pulcējas “Ziedoņa klases” telpās, lai iedvesmotos un pavadītu vakaru radošā atmosfērā. “Kad mūsu ikmēneša sarunu vakari skolotājiem kļuva jau par iemīļotu tradīciju un vietas visiem nepietika, sapratām, ka nepieciešams paplašināties. Biznesa cilvēkiem šādas personības izaugsmes konferences ir ierasta lieta, taču skolotāji parasti tās neapmeklē, jo tās ir ļoti dārgs notikums. Šo pasākumu veidojam tieši šobrīd, kad izglītības joma ir pilna ar izaicinājumiem un skolotājiem nepieciešams iedvesmas lādiņš”, pauž “Ziedoņa klases” vadītāja Elizabete Pavlovska.

Īpaši šim notikumam par godu, skolotājiem, kuri apmeklēs konferenci, optika “Optio” dāvinās iespēju saņemt bezmaksas brilles 55 eiro vērtībā, kas būs lielisks atbalsts kvalitatīvai redzes korekcijai. 

Reklāma
Reklāma

Plašāka informācija par konferenci, kā arī konferences pieteikuma forma atrodama fonda “Viegli” mājaslapā: www.fondsviegli.lv