Pagājušajā diennaktī Latvijā miris viens Covid-19 slimnieks; vairāki jauni saslimšanas gadījumi saistīti ar atgriešanos no ārzemēm

Aizvadītajā diennaktī, veicot 2040 testus, reģistrēti deviņi jauni Covid-19 gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC)  apkopotie dati.

FOTO: Shutterstock.com

SPKC rīcībā esošā informācija liecina, ka četri saslimušie ir Covid-19 pacientu kontaktpersonas, četri cilvēki ir atgriezušies no ārvalstīm - Itālijas, Īrijas, Ukrainas un Moldovas, savukārt ar vēl vienu personu sākta saziņa, un epidemioloģiskā izmeklēšana turpinās.

 

Latvijā līdz šim kopumā veikti 246 867 Covid-19 izmeklējumi, saslimušas 1375 personas, savukārt 1163 cilvēki ir izveseļojušies. Līdz šim mirušas 34 Covid-19 inficētas personas.

 

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā nav jaunu stacionētu Covid-19 pacientu, un patlaban kopumā stacionāros ārstējas četri pacienti - trīs no viņiem slimnīcā ir ar vidēji smagu slimības gaitu, bet viens cilvēks - ar smagu slimības gaitu.

Reklāma
Reklāma

 

No stacionāriem ir izrakstīti kopumā 204 Covid-19 pacienti, starp kuriem ir gan tie, kas izveseļojušies, gan tie, kas miruši.

 

Avots: Jauns.lv