Leģendārā bērnu vokālā grupa "Dzeguzīte" uzņems jaunus dalībniekus

“Dzeguzīte” meklē jaunus Dzeguzēnus! Augusta izskaņā ikviena ģimene aicināta pieteikt savu mazo dziedātāju dalībai leģendārajā bērnu vokālajā grupā, kas sāk dalībnieku uzņemšanu jaunajam mācību gadam. Līdz ar iespēju kļūt par Dzeguzēnu šogad tiks piedāvātas arī ritmikas nodarbības bērniem un jauniešiem studijā “Astoņi kustoņi”, kā arī individuālas vokālās nodarbības. 

 Augusta izskaņā ikviena ģimene aicināta pieteikt savu mazo dziedātāju dalībai leģendārajā bērnu vokālajā grupā

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Augusta izskaņā ikviena ģimene aicināta pieteikt savu mazo dziedātāju dalībai leģendārajā bērnu vokālajā grupā

Kopš dibināšanas gandrīz pirms 50 gadiem – 1971. gadā – “Dzeguzīte” ir bijusi nemainīgi populāra bērnu vokālā grupa, kuras paspārnē izaugušas vairākas jauno mūziķu paaudzes un ierakstīta virkne albumu gan skaņuplatēs, gan CD formātā. Viena no spilgtākajām “Dzeguzītes” biogrāfijas lappusēm ir sadarbība ar Maestro Raimondu Paulu, kuras rezultātā tapušas vairākas neaizmirstamas programmas. Kā ikviens, arī “Dzeguzīte” aug un mainās līdzi laikam, tomēr uz daudzo vokālo studiju radīto aizvien pieaugošo konkurenci atbild ar nemainīgu izcilību. 

“Bērnu muzikālo talantu attīstīšana kļūst arvien nozīmīgāka, īpaši apstākļos, kad savā ziņā piedzīvojam jauno solistu un dziedātāju kultu. Mēs “Dzeguzītē” vienmēr esam rūpējušies par profesionālu un izcilu dziedājumu, jo laba balss pārsteidz visvairāk. Taču šogad vēlamies palīdzēt bērniem un jauniešiem apgūt un izkopt arī muzikalitāti un ritma izjūtu ritmikas nodarbībās studijā “Astoņi kustoņi”,” stāsta vokālās grupas “Dzeguzīte” vadītāja un pedagoģe Zigda Martinsone. 

Dalībnieku atlasei var pieteikt bērnus no 3 gadu vecuma, zvanot vadītājai Zigdai Martinsonei pa tālruni 29276568. Vokālo nodarbību pieredze nav obligāta.

Reklāma
Reklāma

Dalībnieku uzņemšana notiks 4. un 7. septembrī “Dzeguzītes” mājvietā – MICREC telpās Aisteres ielā 11, Rīgā.