Cepto tomātu biezzupa

“Meitiņ, pagaidi, es ielikšu cepties zupu un tad varēsim darboties!” Dzirdot sevi tā sākām, sapratu – ar šo recepti ir jādalās, jo zupa, kas tiek cepta, nav ierasta lieta.

Ģeniāla recete - vienkārša pagatavošana, lielisks rezultāts

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ģeniāla recete - vienkārša pagatavošana, lielisks rezultāts

Zupa būs ar izteiktu tomātu garšu, viegli pagatavojama.

 

Zupai vajadzēs:

  • Tomātus – jo vairak tomātu, jo vairāk zupas sanāks
  • 2 lielus burkānus
  • 2-4 ķiploka daiviņas
  • Nedaudz eļļas
  • Sāli
  • Kazas sieru.

 

Reklāma
Reklāma

Pagatavošanas gaita:

  • Tomātus kārto uz cepešpannas. Mazos var likt ar visu mizu, bet lielos labāk noblanšēt
  • Uz pannas liek arī sagrieztus burkānus
  • Pārlej visu ar eļļu, pievieno sāli
  • Visu liek cepties uz aptuveni 45 minūtēm 200 grādos
  • Cepešpannai pievieno ķiploka daiviņas un cep vēl 15 minūtes
  • Visu kārtīgi sablenderē.
  • Lej šķīvī, pievieno kazas sieru un baudi!

Saistītie raksti