Melo-M akustiskās romantikas koncerts Melngalvju namā

2020. gada 18. septembrī  Melngalvju namā notiks vēl nebijis muzikāls piedzīvojums – ekskluzīvs čellu trio akustiskais koncerts “Melo-M romantika Melngalvju namā”.

Ekskluzīvs čellu trio akustiskais koncerts “Melo-M romantika Melngalvju namā”

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ekskluzīvs čellu trio akustiskais koncerts “Melo-M romantika Melngalvju namā”

Noslēpumainība, romantika, greznība un emocionāli piepildīta mūzika – kristālu lustru apmirdzētā Melngalvju nama Svētku zālē. Koncertprogrammā iekļauta “Melo-M” orģinālmūzika par meža, ūdens un kosmosa tēmām, kā arī pasaules populārās un rokmūzikas hiti. 

 

 

Pasākuma apmeklētājiem pirms koncerta būs iespēja doties ceļojumā cauri gadsimtiem – viss Melngalvju nams būs atvērts viesiem. Par dzirkstošu pārsteigumu katram apmeklētājam būs parūpējušies “Abavas vīni”.

 

• Koncerts notiks 2020. gada 18. septembrī Melngalvju namā, Rātslaukumā 7, Rīgā. 

• Pasākuma sākums plkst. 18.30. 

• Ieeja pasākumā no plkst. 17.30. Interesentiem būt iespēja izstaigāt un iepazīt Melngalvju nama Viduslaiku pagrabus, Vēsturiskos kabinetus, Lībekas zāli, jaunatklāto Zilās gvardes zāli un Salonu.  

• Biļetes nopērkamas www.bilesuserviss.lv un Melngalvju nama kasē Rātslaukumā 7, Rīga. 

• Koncerta ilgums 1 stunda (bez pārtraukuma). 

Reklāma
Reklāma

• Lai sarunas par Melngalvju nama leģendām romantiskā Melo-M trīs čellu mūzikas izpildījumā nerimst arī pie kūpošas kafijas tases vai dzirkstoša dzēriena glāzes! Pirms koncerta un koncerta laikā darbosies Melngalvju nama pārvietojamā kafejnīca – Roll bārs. Tajā iespējams iegādāties karstos un atspirdzinošos dzērienus. 

• Koncertā vietu skaits ierobežots. 

• Visiem koncerta apmeklētājiem lūgums būt sociāli atbildīgiem un ievērot namā noteikto kārtību.

 

 

 

Romantisko noskaņu koncertā, kas norisināsies vienā no krāšņākajām ēkām Rīgā, piedalīsies “Melo–M” čellu trio – Miķelis Dobičins, Kārlis Auzāns un Jānis Pauls. “Melo-M” – čellu trio. Skaņa, kas vieno. Mūzika, kas nepazīst robežas. Akadēmiskās mūzikas pamati un virtuozs izpildījums apvienojumā ar muzikālo atraktivitāti. Melngalvju nams – ideāla vieta romantiskām noskaņām un greznām svinībām.

 

MELO-M feat. Makree “Made Of” – Melngalvju namā uzņemts video.