Vai sapnī redzi, ka esi intīmās attiecībās ar bijušo partneri? Vai atrodies kails publiskā vietā? Komentē psiholoģe un sapņu eksperte

Psiholoģe un sapņu eksperte Keita Hērne analizējusi Lielbritānijā veiktu pētījumu, kurā atklājies, ka aptuveni puse no respondentiem mēdz redzēt sapņus, kuros ir kaili vai intīmās attiecībās ar kādu, ziņo DailyMail.

 

Sapņi mēdz būt patiešām pārsteidzoši.

FOTO: Shutterstock.com

Sapņi mēdz būt patiešām pārsteidzoši.

Hērne sniedz savu viedokli, ko katrs no šiem sapņu veidiem, viņasprāt, varētu nozīmēt.

 

Sapnī tev ir sekss ar bijušo partneri

Pielaižot otru sev intīmi, tas veicina arī psiholoģisko un emocionālo tuvību, kas var saglābāties ilgi.

Psiholoģe uzskata, ka sapnī redzēt seksu ar bijušo partneri neesot nekas neparasts, vēl jo vairāk, ja pret partneri ir bijusi kāda vilšanās.

 

Sekss ar tava dzimuma pārstāvi, pat ja tevi interesē pretējais dzimums

Mūsdienās sarunas par seksu ir tik atvērtas, ka reizēm sapnis var norādīt, ka tavs prāts gluži vienkārši ir nodarbināts ar dažādām domām.

Hērne uzskata, ka šī cita persona no tava dzimuma var reprezentēt gan arī tevi pašu. Iespējams, ka jāļauj pašam sevi vairāk mīlēt vai gluži pretēji – esi tā aizņemts ar sevi, ka neredzi partneri.

 

Sekss publiskā vietā

Šis vai nu var būt brīdinājums, ka vēlies, lai citi pievērš uzmanību tavām darbībām tik ļoti, ka esi gatavs pat šokēt cilvēkus, vai arī jūties ļoti neaizsargāts, saņemot kritiku no sabiedrības.

 

Reklāma
Reklāma

Piedzīvo intīmas attiecības ar kolēģi

Psiholoģe norāda, ka šis arī neesot nekas neparasts. Darba vidē cilvēki pavada daudz kopīga laika. Vairāk vai mazāk apzināti, bet apkārtējie cilvēki tiek “noskenēti” un rodas kaut kādas fantāzijas. Viņa atsaucas arī uz Freidu, ka šādā brīdī gluži vienkārši varot ieslēgties tā personības daļa, kas cenšas panākt pilnīgu apmierinājumu, it kā sapnī aizmirstot, ka ikdienā esi kopā ar citu cilvēku.

 

Sapnī redzi, ka tavs partneris tevi krāpj

Zemapziņā nereti tiek pamanīti kādi signāli, kurus pats nemaz neapzinies. Sapnī tie liek par sevi manīt, tādēļ nav izslēgta iespēja, ka partneris tik tiešām krāpj.

Biežāk gan tas var norādīt uz to, ka nespēj uzticēties savam partnerim.

 

Vīrietis sapņo, ka ir stāvoklī

Šī var būt norāde, ka tiek lolots kāds projekts, gluži kā gaidot bērnu.

Tāpat šis var signalizēt, ka vīrietis ir ļoti empātisks un mātišķs.

 

Sapnī esi kails publiskā vietā

Visbiežāk šis norādot, ka pārāk ļoti rūp citu cilvēku viedoklis. Tāpat esot vērts padomāt, vai tā nav norāde, ka ir kauns par kādu padarītu vai tieši pretēji - nepadarītu darbu.

Turpretim, ja sapnī sajūta ir laba, nevis apkaunojoša, tad tā varētu būt zīme, ka esi atbrīvojies no apkārtējo uzskatiem un atradis savu jauno “es”.