"D’Tea Junior" – tējsulas bērniem bez pievienotā cukura un no vietējām izejvielām

"Divine" ģimenei ir lieliski jaunumi! Beidzot tirgū ir pieejams absolūti dabīgs, vienkāršs, tīrs un, kas svarīgi, garšīgs dzēriens bērniem – "D’Tea’Junior".  BEZ pievienota CUKURA, no īstas sulas un tējas! 

Produkta sastāvā ir tikai divas sastāvdaļas: svaigi spiesta sula un kumelīšu tēja. Mūsu moto: Veselīgs dzēriens – veselīgs bērns. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Produkta sastāvā ir tikai divas sastāvdaļas: svaigi spiesta sula un kumelīšu tēja. Mūsu moto: Veselīgs dzēriens – veselīgs bērns. Publicitātes foto.

Jā, tējas! Produkta sastāvā ir tikai divas sastāvdaļas: svaigi spiesta sula un kumelīšu tēja. Mūsu moto: Veselīgs dzēriens – veselīgs bērns. Kāpēc tēja + sula? Jo sula ir garšīga, un tēja – veselīga. Gatavota no 100% svaigas bioloģiskas ābolu un/vai zemeņu sulas un svaigi vārītas kumelīšu tējas. Kumelīšu tēja ir nomierinoša un ideāli piemērota bērniem. Produktā ir tikai dabīgais cukurs no saldajiem āboliem. NAV pievienots cukurs.

Mūsu moto: Veselīgs dzēriens – veselīgs bērns. Kāpēc tēja + sula? Jo sula ir garšīga, un tēja – veselīga. 
 

Šodien, kad ikdienā gan pieaugušie, gan mazi bērni saskaras ar tādu problēmu kā mazkustīgums, bet veikalā nopērkamajos produktos ir tik daudz pievienotā cukura, kas veicina liekā svara parādīšanos, kas vēlāk var kļūt par iemeslu saslimšanai ar cukura diabētu, dabīgi dzērieni "D’Tea" bez konservantiem, sīrupa un pagatavots no kvalitatīvām vietējām izejvielām, ir īsta vērtība! 
 

Vietējā ražotāja "Dabas Dots" ražotie D’Tea dzērieni ir BIOLOĢISKI sertificēti un ražoti no bioloģiskajām izejvielām, tādējādi vēl vairāk pievēršot uzmanību produkta izejvielu izsekojamībai, kvalitātei un garšas un uztura īpašībām. Lai atbalstītu vietējos ražotājus, jau šogad produkcijas ražošanā izmantos 70% vietējo audzētāju ogas. Kompānijas pamatvērtība ir nevis pēc iespējas lētāki, bet gan kvalitatīvāki produkti, tās moto ir "Clean label". Īpaši tas attiecas uz produktiem, ko uzturā lieto bērni. Svarīga ir produkta izejvielu izsekojamība, kvalitāte, garša un protams, tīrs, dabīgs saturs. Jo vienkāršāk, jo saprotamāk un veselīgāk. 

Un kas ļoti svarīgi: NAV pievienota cukura. No 5,4 g – 6,3 g dabīga cukura, kurš atrodas ābolos, salīdzinājumā ar 10-12g cukura līdzīgos dzērienos. Tējsulās ir uz pusi mazāk cukura, kā līdzīgos bērnu dzērienos. VESELĪGS var būt arī GARŠĪGS.



 




No 1. jūnija līdz 30. septembrim notiek akcija  - pērc 2XD'Tea" produktus un laimē lidojumu vai kādu no 30 produktu groziem.