Olu pica – ideja brokastīm vai sātīgai uzkodai

Kad apnikusi omlete vai tradicionāli pagatavotas olas, pagatavo picu no olām!

Labāk cept picu no neliela daudzuma olu - tā to izcept būs vieglāk

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Labāk cept picu no neliela daudzuma olu - tā to izcept būs vieglāk

Nepieciešams:

  • 4-6 olas
  • Siers
  • Desa vai žāvēta gaļa (pēc izvēles)
  • Sīpols
  • Tomāti
  • Zaļumi dekoram
  • Ūdens
  • Sāls
  • Eļļa

 

Pagatavošana

Reklāma
Reklāma

Sakul olas, pievieno nedaudz ūdens un sāls. Sakarsē pannu, lej uz tās nedaudz eļļas un lej sakulto olu masu uz pannas. Pa virsu kārto sagrieztu sieru, tomātus, desu vai gaļu un sīki sakapātus sīpolus. Cep uz vidējas uguns, ar vāku.

Cepšanas laikā jauzmana, lai masa nepiedeg. Labāk cept ilgāku laika posmu, bet pārliecinoties, ka pica nepiedeg.

Saistītie raksti