Nevis nogurt no svētkiem, bet svinēt: Studija Forest Of Dreams

Cik gan bieži bērna ballīte mammai un tētim patiesībā nozīmē svētkus un cik bieži – kārtīgu noskriešanos, lai parūpētos par mazo jubilāru un viņa viesiem? Tā tam nevajadzētu būt. Uzņēmīgas mammas Laumas veidotā studija “Forest Of Dreams” nu kļuvusi vieta, kur svinēt svētkus pēc savām vēlmēm, nevis standartizēta piedāvājuma. 

FOTO: no personīgā arhīva

Studija savas durvis vēra vaļā 2019. gada decembra beigās un piedāvā rūpīgi pārdomātas un līdz smalkākajai detaļai izlolotas telpas svētkiem. Telpas paredzētas ne tika bērnu ballītēm, bet arī meistarklasēm, lekcijām, darbnīcām gan bērniem, gan pieaugušajiem. Šeit izdodas lieliskas vecmeitu ballītes un ballītes vecākiem, ģimenes sanākšanas, jo kur gan vēl labāk nosvinēt svētkus kā telpās, kur mazie viesi ir aizņemti ar savām darīšanām, bet tur pat vien blakus, redzeslokā?

Ideja radās, kad studijas īpašnieces Laumas jaunākais dēls bija mazs un bija brīvs laiks, kad nav jādodas uz darbu. Tā kā Lauma pati nav mājās sēdētāja un ļoti labprāt gribēja doties ārpus mājām, diemžēl neizdevās atrast daudz vietu, kur ērti varētu tikties ar draudzenēm un dēls ļautu baudīt sarunas, nevis skraidīt viņam pakaļ vai izklaidēt kārtējā mini bērnu stūrītī.  Dažus gadus vēlāk viņa piepildīja savu sapni un atvēra studiju, kur bērniem ir tik interesanti, ka vecāki var brīvi nodoties kūkai ar kafiju, burbuļu glāzei un sarunai ar draudzeni, palasīt grāmatu, uztaisīt prezentāciju vai pilnvērtīgi pavadīt brīdi kopā ar bērnu jēgpilnā rotaļā!

Studija atrodas Rīgas centrā, mazā ieliņā ar skaistu vārdu - Marta ielā. Telpas nav lielas, tās ir kompaktas un izcili pārdomātas, lai visi justos ērti un omulīgi. Šeit nav nepārskatāmu plašumu, kur jubilārs var nozaudēt savus viesus, bet gan 64m2 sulīgi pārdomātu telpu, kas rada absolūtu kopības un draudzības sajūtu. Telpās ir īpaši padomāts par intelektuālo bērna attīstības daļu, par lomu spēlēm, ko īpaši pirmsskolniekiem patīk izspēlēt. Studijā ir izcila vieta bērniem sajusties lieliem un "pamēģināt" sevi dažādās pieaugušo lomās.

Telpās atrodas 4 divstāvīgas mājiņas ar dažnedažādām iespējām radoši izpausties. Mājiņas ir bagātīgi aprīkotas ar atbilstošām rotaļlietām, kas liks jūsu bērniem iegrimt rotaļāšanās brīnumā. Bērniem tik ļoti patīk atdarināt pieaugušos! Te var iejusties skolotājas lomā, dakterīša, policista, pārdevēja, šefpavāra, mammas, bērnu u.c. lomās. Šīs nav tikai telpas ar bumbu baseinu, slīdkalniņu, lomu spēļu mājiņām, bet šeit ir neskaitāmi daudz iespēju padarīt ballīti par piedzīvojumu un skaistākajām atmiņām! Varbūt jubilāram patīk cept kūkas? Uzcepsim jubilejas kūku kopā? Picu, cepumus? Katrai ballītei individuāla pieeja, lai prieks bērna acīs būtu neviltots! Noteikti svarīgi pieminēt, ka visas trepītes ir viegli noņemamas, ja apmeklētāji ir pavisam maziņi un vecākiem ir mierīgāka sirds, ka nekur augšā tikt nav iespējams. 

Izvēloties savus svētkus svinēt studijā Forest of Dreams, tas ir milzīgs komforts un dāvana, ko pasniedzat ne tikai jubilāram, viesiem, bet arī sev, jo:

Reklāma
Reklāma

Varat aizmirst par:
    • mājas kopšanu un kārtošanu ( pirms, bet trakākais jau pēc...)
    • galda klāšanu
    • trauku mazgāšanu
    • sasistiem traukiem, saplēstām mīļākajām rotaļlietām
    • “aizsēdēšanos” līdz vēlai stundai 
    • Ne tik tuvu viesu uzņemšanu savā privātajā telpā

Jūsu ieguvumi:
    • Cilvēks, kurš parūpēsies, lai pasākuma laikā viss ir “pa rokai”
    • Ierodaties uz svētkiem un tos arī svinat, nevis visus aptekalējat
    • Gatavs, saklāts galds ( var arī pasūtīt no iemīļotas vietas vai gatavot pašiem!)
    • Burvīgo sajūtu atgriezties kārtīgā mājā 
    • Skaistas atmiņas, emocijas, kopā būšana svētkos

Piedāvājam ballītes organizēšanu no A – Z, lai vecāki var priecāties kopā ar bērnu, nevis nedēļu pirms ballītes griezt rotājumus un cept pīrādziņus!

Telpas ne tikai ballītēm
Kad studijā nav privāta ballīte, ik pa laikam Forest of Dreams telpās norisinās kāds tematisks pasākums kā  Vīna ABC vakari, meistarklases bērniem, ATVĒRTIE apmeklējumi bērnu rotaļām un telpu iepazīšanai. Noteikti izmantojiet šo iespēju, un notveriet bērnības sapni aiz astes! Šī vieta apbur! Ikkatrā lietā jūtamas rūpes, harmonija un mīlestība, kura ielikta veidojot šīs telpas, katrai lietai ir savs stāsts. Piemēram, lampa virs lielā galda – baļķis ir atvests no Latgales, kur 15 gadus tas ir nostāvējis krusttēva pagrabā. Tagad tas, pateicoties vīra palīdzībai, ir ieguvis jaunu un skaistu dzīvi, zari otrai lampai ir ģimenes rūpīgi izvēlēti un lasīti jūrmalas smiltīs.

Ienākot telpās, pārņem viegla eiforijas un brīnumu sajūta – it kā pavisam pēkšņi būtu nonācis pasaku valstībā, kur lidinās feju laumiņas un apstājas laiks, vai pat pagriežas atpakaļ. Kā saka saimniece Lauma – pabeidzot iekārtot studiju, viņa saprata, ka pavisam neapzināti ir īstenojusi savu, kā mazas meitenes, sapni par pasaku valstību – sapņu mežu! Šī ir īsta pasaku valstība meitenēm, bet arī par puišiem te nav aizmirsts jo studijas radīšanas procesā vienmēr blakus ir bijis mazais Olivers un nav ļāvis aizmirst arī par puišu izklaidēm!
Telpas ir paredzētas bērniņiem no brīža, kad sāk patstāvīgi tipināt līdz aptuveni 8gadiem - vecumam, kurā ir jārotaļājas!