Bildinājums tieši mīlēšanās laikā!

Savu vīru pazīstu jau sešus vai septiņus gadus. Kā ar viņu iepazinos – pat neatceros, jo mēs dzīvojam vienā pagastā, un tur, kā jau ierasts, cits citu zina.

Saņemot bildinājumu, biju pārsteigta, raudāju aiz laimes. Jo vairāk tāpēc, ka mans vīrs nav no tiem lielākajiem romantiķiem!

FOTO: Agnis Šmits

Saņemot bildinājumu, biju pārsteigta, raudāju aiz laimes. Jo vairāk tāpēc, ka mans vīrs nav no tiem lielākajiem romantiķiem!

Kopā esam četrus ar pusi gadus. Sākumā mēs viens otru neievērojām, jo es biju diezgan jauna, bet vīrs par sešiem gadiem vecāks. Kad biju paaugusies, man sākās lielā mīla! Bija, protams, visādi sarežģījumi, bet tos mēs kopīgi pārvarējām. Pārcēlāmies uz ārzemēm, kur sākām kopīgu dzīvi. Pēc diviem gadiem man uz dažiem mēnešiem bija jāatgriežas Latvijā. Kad pārrados atpakaļ pie sava mīļotā, pirmajā naktī, bez šaubām, ļoti gribējās mīlēties... 

Kad pārrados atpakaļ pie sava mīļotā, pirmajā naktī, bez šaubām, ļoti gribējās mīlēties... 

Un tajā pašā naktī, man par šoku, viņš mani BILDINĀJA! Tieši mīlēšanās laikā!!! Biju pārsteigta, raudāju aiz laimes. Jo vairāk tāpēc, ka mans vīrs nav no tiem lielākajiem romantiķiem, bet viņš sagādāja TĀDU pārsteigumu!
Tā nu šogad augustā apprecējāmies. Esmu laimīga, jo medusmēneša laikā mums pieteicās bērniņš, ko tik ļoti gaidījām, jo pie mazā centāmies tikt apmēram gadu. Nu varu teikt, ka esam saticīga ģimene – reti strīdamies. Šobrīd esmu ceturtajā grūtniecības mēnesī, un ar nepacietību gaidām pasaulē ierodamies mūsu pirmdzimto brīnumu.

Reklāma
Reklāma


Iesūtīja: Olgucis