Modernās auduma autiņbiksītes - tas ir vieglāk nekā tu domā!

SIA Littleberry ir ģimenes uzņēmums, kas Latvijā rada un ražo dizaina auduma autiņbiksītes un aksesuārus mazuļa ikdienas aprūpei. Zīmola stāsts aizsākās teju 3 gadus atpakaļ, kad tūlīt bija jādzimst ģimenes jaunākajai meitiņai. Jau agrāk praksē bija izmēģināti auduma autiņi ar vecākajām meitām, un tas īpaši vasarā šķita vizuāli skaistāk,  materiāli elpojoši un dabiskas izcelsmes, un vienlaikus modernās auduma autiņbiksītes šķita arī samērā vienkārši lietojamas, tādēļ mērķis bija jaunākajai meitiņai lietot tikai tās, iztiekot pavisam bez vienreizlietojamajām. 

Zīmols piedāvā autiņbiksītes ar spiedpogām mazākiem bērniņiem un uzvelkamās autiņbiksītes, kas īpaši piemērotas lielākiem mazuļiem, kas jau apgūst podiņmācību.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Zīmols piedāvā autiņbiksītes ar spiedpogām mazākiem bērniņiem un uzvelkamās autiņbiksītes, kas īpaši piemērotas lielākiem mazuļiem, kas jau apgūst podiņmācību.

Iegādājoties dažādu zīmolu autiņbiksītes no visas pasaules, ģimene secināja, ka izmantotie materiāli ne vienmēr ir zināmas izcelsmes, kvalitāte bieži neatbilst samaksātajai cenai un vizuālais izskats šķiet bieži par raibu. Tā radās doma par sava zīmola radīšanu, jo tad dizainu varētu veidot paši, kvalitāti kontrolēt paši un vienlaikus arī būt droši par izmantoto materiālu atbilstošo sertifikāciju un piemērotību maziem bērniem.

 

Autiņbiksīšu sistēma 3-vienā

Šodien saviem klientiem zīmols Littleberry piedāvā autiņbiksīšu sistēmu 3-vienā, proti, pilnu autiņbiksīšu komplektu veido trīs sekojošas daļas: autiņbiksītes jeb virsbikses + iepogājama mitrumnecaurlaidīga “laiviņa” + mitrumu uzsūcošs ieliktnis. 

Šī sistēma nodrošina to, ka, veicot savlaicīgu autiņbiksīšu nomaiņu, iespējams mainīt tikai ieliktņus vai ieliktņus kopā ar "laiviņām", lietojot vienas un tās pašas virsbikses ilgāk par vienu autiņbiksīšu nomaiņas reizi. Tas nozīmē ietaupīt uz visu daļu mazgāšanu un spēt ilgāk saglabāk virsbikšu materiāla vizuālo izskatu.

 

Bez atkritumu kalniem u.c. kaitīgās ietekmes, ko rada vienreizlietojamās autiņbiksītes, jāmin daži vienkārši fakti, kas palīdz izdarīt izvēli par labu auduma autiņbiksītēm - tās ir vizuāli skaistas un izmantotie materiāli ir dabīgas izcelsmes un elpojoši. 

 

Kādēļ izvēlēties modernās auduma autiņbiksītes?

Modernās auduma autiņbiksītes ir vienkāršota daudzkārt lietojamā alternatīva - ir iespējams izvēlēties sev piemērotāko un ikdienas ritmam atbilstošāko materiālu kombināciju, tādējādi ikdienas lietošanā nejūtot papildu apgrūtinājumu. 

Bez atkritumu kalniem u.c. kaitīgās ietekmes, ko rada vienreizlietojamās autiņbiksītes, jāmin daži vienkārši fakti, kas palīdz izdarīt izvēli par labu auduma autiņbiksītēm - tās ir vizuāli skaistas un izmantotie materiāli ir dabīgas izcelsmes un elpojoši. 

Turklāt Littleberry radītās virsbikses klienti izvēlas arī citai funkcijai - lai piesegtu vienreizlietojamās autiņbiksītes, piemēram, fotosesijās un dažādās svinībās. Īpašajiem notikumiem radīti arī piepogājamie svārciņi.

 

Ar ko sākt, ja auduma autiņbiksītes izvēlas pirmoreiz

Moderno auduma autiņbiksīšu veidu mūsdienās ir tik daudz, ka viegli apjukt plašajā izvēles klāstā. Tādēļ, lai izvēlētos tieši savai ikdienai un dienas ritmam vispiemērotāko risinājumu, ieteikums ir sākt ar konsultāciju. Piemēram, Vācijā ir radusies pat jauna profesija - auduma autiņbiksīšu konsultanti, kuriem parasti ir visi pieejamie autiņbiksīšu veidi, dažādu zīmolu paraugi un plaša informācija par katru no šiem, turklāt vairāki konsultanti piedāvā arī konsultācijas tiešsaistē. Ļoti daudz informācijas par dažādo izvēļu klāstu pieejams internetā, piemēram, pinterest.com. 

Ja tomēr svešvalodā informāciju meklēt nav ērti, zīmols Littleberry piedāvā bezmaksas konsultāciju tiešsaistē latviešu, krievu, vācu vai angļu valodā vai tikšanos klātienē, lai klientam parādītu un pastāstītu par piedāvātajām iespējām. Paraugi gan būs pieejami tikai no zīmola radīto produktu klāsta, bet informācija par citām iespējām, to plusiem un mīnusiem arī ir pieejama.

 

 

 

Ko un cik daudz izvēlēties?

Kad ir pieņemta izvēle par labu modernajām auduma autiņbiksītēm, rodas nākamais jautājums - ko tieši un cik daudz izvēlēties. Ir radīti 4 veidu komplekti, skaidrojot, kurā situācijā kuru kombināciju izvēlēties. Par šo vairāk uzzināt iespējams zīmola mājaslapā

 

Littleberry autiņbiksīšu veidi

Zīmols piedāvā autiņbiksītes ar spiedpogām mazākiem bērniņiem un uzvelkamās autiņbiksītes, kas īpaši piemērotas lielākiem mazuļiem, kas jau apgūst podiņmācību.

Gan autiņbiksītēm ar spiedpogām, gan uzvelkamajām ir pieejama iekšpuses jeb oderes materiālu izvēle - bambusa frotē ar iestrādātu mitrumnecaurlaidīgo kārtu, lieliski elpojošs un mīksts kokvilnas velūrs vai organiskā merino vilna. Autiņbiksītes ar merino vilnu pilda vilnas virsbikšu funkciju, kas nozīmē to, ka, apstrādājot tās ar lanolīnu, virsbikses kļūst mitrumnecaurlaidīgas.

Reklāma
Reklāma

 

Zīmols jau otro gadu vasaras kolekcijās piedāvā mazgātā lina autiņbiksītes, jo lins patīkami atvēsina, savukārt iekšpusei iesakām izvēlēties dabīgo materiālu, kas elpos vislabāk.

 

Piemērotākā izvēle karstam laikam

Vasaras periodā vēlamies mazuli ģērbt brīvāk, aktuāla kļūst arī labākā autiņbiksīšu izvēle piedāvāto materiālu klāstā. Zīmols jau otro gadu vasaras kolekcijās piedāvā mazgātā lina autiņbiksītes, jo lins patīkami atvēsina, savukārt iekšpusei iesakām izvēlēties dabīgo materiālu, kas elpos vislabāk - kokvilnas velūru vai organisko merino vilnu. 

Klientiem bieži šķiet, ka vilna ir karsējošs un kodīgs materiāls, taču patiesībā vilnai kā dabiskas izcelsmes materiālam ir dabiskās termoregulācijas īpašības, turklāt merino vilna ir arī anti-alerģiska, tādēļ šo materiālu bieži izvēlas alerģiskiem bērniņiem. Alerģiskiem mazuļiem esam radījuši arī mitrumuzsūcošo ieliktni ar organisko zīdu - arī šim materiālam piemīt anti-alerģiskas īpašības.

 

Aktuālais jautājums - kā uzglabāt, kā mazgāt un cik bieži?

Viens no populārākajiem iemesliem, kādēļ jaunie vecāki mēdz šaubīties par mazgājamo autiņbiksīšu piemērotību savam modernajam dzīvesritmam, ir tas, ka nav skaidrs, kā pēc lietošanas netīros autiņus uzglabāt, kā un kur mazgāt.

Uzglabāšanai iesakām noslēgtu tvertni, kur autiņbiksītes uzglabāt ne ilgāk par 48 stundām. Atrodoties ārpus mājām, netīros autiņus ērti uzglabāk mitrumnecaurlaidīgā somiņā, bet atgriežoties mājās, tos var apsmidzināt ar ekoloģisku traipu tīrīšanas līdzekli un pārvietot noslēgtā tvertnē (spainī, kastē ar vāku).

Ja par netīrajiem autiņiem ar “šķidro” saturu, viss šķiet vieglāk, tad bieži ir neskaidrība, ko darīt ar “biezo” saturu. Ir divas opcijas - pēc lietošanas veikt priekšmazgāšanu zem spēcīgas ūdens strūklas, noskalojot “biezo” saturu nost, vai pirms lietošanas ap ieliktni aptīt biosairstošo laineri.

Mazgāšana notiek automātiskajā veļasmašīnā, izvēloties saudzīgo režīmu materiālu ilgākam mūžam, taču ieliktņus bez vilnas drīkst mazgāt arī 60 grādu temperatūrā.

Žāvēšanas iespējas ir vairākas - drīkst lietot gan veļas žavētājā zemās vai vidējās temperatūras režīmā, gan uz radiatoriem, gan uz veļas auklas saules staros. Visvairāk no pārkarsēšanas jāsargā merino vilna, jo tai ir tendence sarauties.

 

Ja mazulis jau teju ir apguvis podiņmācību, iesakām iegādāties tikai uzvelkamās virsbikses ar mitrumnecaurlaidīgo bambusa frotē, “laiviņu” un ieliktni šajā gadījumā nemaz nevajadzēs.

 

Piemērotākie risinājumi podiņmācībai

Podiņmācībai piedāvājam uzvelkamās autiņbiksītes, kur pēc izvēles ievietot mitrumnecaurlaidīgo “laiviņu” un ieliktni vai ielikt tikai ieliktni, vai lietot pavisam bez ieliktņa - atkarīgs no tā, kurā podiņmācības posmā mazulis atrodas.

Daži padomi, ko iesakām - mazam bērniņam autiņu nomaiņu veic reizi 2-3 stundās, ir svarīgi, lai neveidotos ādas apsārtums, tādēļ ieliktņiem ir virskārtas, kas mitrumu izlaiž cauri, bet pie ādas paliek sausums, taču jau lielākam mazulim, kas mācās iet uz podiņa, iesakām ieliktni salocīt tā, lai pie ādas būtu materiāls, kas rada arī mitruma sajūtu. 

Ja mazulis jau teju ir apguvis podiņmācību, iesakām iegādāties tikai uzvelkamās virsbikses ar mitrumnecaurlaidīgo bambusa frotē, “laiviņu” un ieliktni šajā gadījumā nemaz nevajadzēs.

 

Arī pārtinamajiem paladziņiem un mitrajām salvetēm ir alternatīvas

Domājot par auduma autiņbiksītēm kā alternatīvu vienreizlietojamajām, aktuāls kļūst jautājums, vai  arī citus vienreizlietojamos produktus mazuļa aprūpē iespējams aizstāt. 

Zīmols piedāvā gan vairākkārt lietojamus pārtinamos paladziņus, gan mitrumnecaurlaidīgās somiņas, gan arī auduma salvetes, ko, samitrinot ar siltu ūdeni, iegūst lielisku mitro salvešu alternatīvu.

Priecāsimies draudzēties, sniegt padomu un atbalstīt visā mazuļa kopšanas periodā! Pierakstoties jaunumu ziņām, 15% atlaide pirmajam pirkumam!

 

Vairāk informācijas: www.ilovelittleberry.com

Facebook: Littleberry_nappies

Instagram: littleberry_nappies