"Pasaki sievietei, ka joprojām esi nevainīgs. Vari gaidīt viņas ņirgāšanos!" Četri atklāti pieaugušu vīriešu stāsti par pirmo pieredzi

“Pasaki sievietei, ka esi nevainīgs, esot virs 25 gadu sliekšņa, un vari gaidīt viņas ņirgāšanos,” šādu uzskatu seksa ekspertei Treisijai Koksai pauduši četri intervēti vīrieši, kuri dažādu iemeslu dēļ nogaidījuši pirms dzimumdzīves uzsākšanas, ziņo DailyMail.

 

FOTO: Shutterstock.com

Pirmais stāsts: biju traumēts mātes dēkas dēļ
Es biju nevainīgs līdz teju 30 gadu vecumam, lai arī esmu sociāli aktīvs, gara auguma un gana izskatīgs.

Uzaugu sieviešu vidē – ar māti un divām māsām. Māte krāpa manu tēvu vairākus gadus. Lai arī dēka izjuka, tomēr tēvu nolēma pamest. Biju 15 gadus vecs, kad sapratu, ka viņa paralēli satiekas ar citu vīrieti. Mana māte ir jauks cilvēks, bet es redzēju, kā viņa sāpināja manu tēvu. Domāju, ka tas arī zemapziņā izraisīja nedrošību uzsākt nopietnas attiecības.

Mātes dēka noritēja tieši tajā laika posmā, kad mani draugi sāka zaudēt nevainību. Var šķist dīvaini, bet es nebiju ieinteresēts.

Laikam ejot, māte sāka domāt, ka esmu gejs, jo man nebija nevienas draudzenes. Jutos neveikli, kad viņa sāka man teikt, ka pieņemšot un mīlēšot mani neatkarīgi no manas seksuālās piederības. Jutos kā ķēms! Bet iekšēji es ticēju, ka, satiekot savu īsto meiteni, viss nokārtosies. Un tā arī bija. Sāku strādāt mārketinga uzņēmumā, kad biju 27 gadus vecs. Iepazinos ar 23 gadus vecu meiteni. Kad bijām pāris reizes satikušies un es izjutu spēcīgas simpātijas, nolēmu viņai izstāstīt. Viņa bija pārsteigta, bet nelika justies man slikti.


Otrais stāsts: esmu nevainīgs reliģisku iemeslu dēļ
Man ir 34 gadi, esmu musulmanis. Joprojām esmu nevainīgs. Seksuālas attiecības manā ģimenē netiek apspriestas. Sekss manā ģimenē tiek uzskatīts par kaut ko, kas ir slēpjams, par ko jākaunas.

Lielākā daļa no maniem draugiem nevainību zaudēja ballīšu laikā, kad lietoja alkoholu. Es, protams, arī varēju iet šo ceļu, bet nevēlējos. Esmu ļoti ticīgs, tādēļ nevēlējos, lai cilvēks, ar kuru esmu intīmās attiecībās, vēlāk to pašu dara ar kādu citu. Es tam pieeju ļoti nopietni.

 

Neviens no maniem draugiem nezina, ka esmu nevainīgs. Reizēm izjūtu skaudību, kad viņi stāsta par savām seksuālajām pieredzēm. Es gribētu zināt, kā tas ir.

Esmu atvērts attiecībām ar sievieti, kura nav musulmane, bet domāju, ka nevainība tomēr būs jāzaudē ar musulmani. Tikai šāda sieviete varētu saprast, kāpēc 34 gados joprojām esmu nevainīgs.


Trešais stāsts: biju nevainīgs līdz 32 gadu vecumam. Tā vienkārši sanāca!
Laikam stereotips, ka nevainīgs vīrietis ir neglīts, ir nepareizs. Uzskatu, ka esmu izskatīgs, tomēr nevainību zaudēju vien 32 gadu vecumā.

Reklāma
Reklāma

Man vienmēr ir bijuši daudz draugu, esmu bijis sociāli aktīvs. Tiešām nezinu, kā tas gadījās. Iespējams, ka biju pārāk jauks puisis. Laikam nekad gana neizrādīju iniciatīvu un nespēru pirmo soli, lai tas notiktu.

Lai kā arī būtu, es allaž nokavēju īsto brīdi. Mani draugi sāka gūt seksuālo pieredzi jau pusaudžu gados, bet es biju samulsis, ka ar mani tas nenotiek. Jo ilgāk puisis nogaida, jo grūtāk vēlāk ir to uzsākt. No savas pieredzes varu teikt, ka vēlāk zuda pārliecība attiecībās ar sievietēm. Līdzko šķita, ka sieviete būtu gatava ar mani uzsākt seksuālas attiecības, es sāku šaubīties un neizmantoju iespēju. Iekšēji biju nobijies, ka izdarīšu ko tādu, kas atklās manu lielo noslēpumu. Protams, ka biju skatījies pornogrāfiju, sapratu, kas jādara, bet, laikam ejot, manī aizvien vairāk parādījās bailes.

Kad biju sasniedzis 30 gadu slieksni, jutu, ka arvien vairāk cilvēku sāk uzdot jautājumus par manu seksualitāti. Man nekad nebija bijusi draudzene, visi domaja, ka esmu gejs.

Tad es iepazinos ar savu šī brīža draudzeni. Es ar viņu jutu gan emocionālu, gan seksuālu tieksmi. Domāju, ka tieši sajūtas mani iedrošināja. Jau atkal gribēju novilcināt pirmo reizi, bet sapratu, ka šādi varu viņu pazaudēt. Pirmajā reizē es biju neiedomājami nervozs. Sešus mēnešus vēlāk es viņai pateicu, ka biju nevainīgs. Viņa ar smaidu uz lūpām atzinās, ka bija par to iedomājusies.


Ceturtais stāsts: laikam esmu dīvains
Man bija iespēja zaudēt nevainību, kad man bija 16 gadu. Es satikos ar kādu meiteni, kura man patika. Viņa bija iedzērusi alkoholu un lika noprast, ka vēlas seksu. Es atteicu, jo nevēlējos, ka nākamajā rītā viņa nožēlo izdarīto. Tāpat negribēju to piedzīvot alkohola reibumā.

Viņa pārtrauca ar mani tikties, jo pateica, ka ar mani kaut kas nav kārtībā. Viņa gribējusi ar mani seksu, bet es esmu atteicis. To uzzināja arī mani draugi, kas mani nosodīja.

Arī vēlāk, kad satikos ar meitenēm, jutos nedroši un neveikli. Nespēju uzsākt seksuālas attiecības.

Reiz jautāju padomu seksa ekspertei. Viņa ieteica samaksāt kādai, lai tieku pirmajai reizei pāri. Problēma ir tajā, ka arī tā es to nevēlos.

Ceru reiz satikt meiteni, kura jutīsies tāpat kā es. Iespējams, ka tad viss notiktu.

Saistītie raksti