Kādas būs tavas vecumdienas: prognoze katrai zodiaka zīmei

Mežāzim vecumdienās atvērsies otra elpa, savukārt Lauva visus nogurdinās ar patiesiem un ne tik patiesiem stāstiem no savas vētrainās pagātnes. Auns sportos arī sirmā vecumā, bet Ūdensvīrs sāks nodarboties ar jogu vai citādi mainīs dzīvi.

 

Vecumdienas Skorpionus nesalauzīs, jo šajā zīmē dzimušie seniori tāpat paliks jauni dvēselē un alks pēc piedzīvojumiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vecumdienas Skorpionus nesalauzīs, jo šajā zīmē dzimušie seniori tāpat paliks jauni dvēselē un alks pēc piedzīvojumiem.

Viegli un mazliet ar humoru - uzzini, kāds tu būsi brieduma gados, un kas jāņem vērā!

Auns - mūžam jauni un gatavi sportot 
Šīs zīmes pārstāvji pat sirmā vecumā neatteiksies no ierastajām sporta nodarbībām vai atradīs citu sportisku aktivitāti, kas piemērota viņu gadiem. Tiesa, ja veselības stāvoklis viņiem traucēs to darīt, Auns var kļūt par īstu sodību apkārtējiem. Viņi līdz pēdējam centīsies veikt ikdienas pienākumus tajā pašā ritmā, kā to ieraduši darīt jaunībā.


Vērsis - joprojām viss griežas ap finansēm, uz vecumu var kļūt skops
Vērsim pat senioru gados viss griežas ap dzīves materiālo pusi. Sirdslietas un romantika ir laba lieta, bet savai mājai laukos un kārtīgam naudasmakam ir pavisam kas cita vērtība - to Vērsīši ir sapratuši jau sen, un savas domas nemainīs. Šīs zīmes pārstāvji uz vecumu var kļūt skopi līdz nepieklājībai. Bet, ja Vērši nav pietiekami nodrošināti, ir risks pārvērsties diezgan žultainā un indīgā personā.


Dvīņi - aizraujošas vecumdienas, ja blakus būs tikpat aktīvs cilvēks
Dvīņi pat briedumā nebeidz komunicēt ar cilvēkiem, iet uz pasākumiem, ciemoties, ballēties. Ja līdzās viņiem būs dzīvesbiedrs, kam ir tādas pašas intereses kā viņiem pašiem, Dvīņi pavadīs aizraujošas vecumdienas ar dažādām nodarbēm un izbraucieniem. Pat, ja Dvīņi pametīs ierasto apkārtni un vidi, šiem komunikablajiem cilvēkiem nevajadzēs daudz laika, lai atrastu sev jaunu kompāniju.


Vēzis - var veltīt visu dzīvi mazbērniem
Vēža zīmē dzimušie saglabā savu emocionālo dabu jebkurā vecumā. Ja viņiem būs mazbērni, Vēži seniori spēs burtiski veltīt visu savu dzīvi viņiem. Ja vecumdienas paies, dzīvojot vienatnē, tad gan Vēzīši var ieslīgt melanholijā.


Lauva - viņu nebeidzamie "atmiņu stāsti" tuviniekiem būs īsts pārbaudījums 
Vecumdienās Lauviņas burtiski spīdzina tuviniekus ar saviem patiesajiem, pārspīlētajiem un pat izdomātajiem stāstiem par vētraino un piedzīvojumu pilno pagātni. Vai nu viņiem ir dzīvē kas bijis vai ne, ģimenei un draugiem vajadzēs bruņoties ar pacietību, klausoties atmiņās un pamācībās.


Jaunava - piedzīvos savu otro jaunību
Jaunava vecumdienās dzīvos saskaņā ar savu individuālo dienas kārtību un izbaudīs dzīves mazos īpašos sīkumus. Ja Jaunavai paveiksies nodzīvot laimīgu dzīvi un radīt harmonisku laulību, tad vecumdienās viņas personība iemirdzēsies no jauna, un Jaunava piedzīvos savu otro jaunību.

 

Svari - viņu ceļa zvaigznes būs mīlestība un godīgums
Vissliktākais variants Svariem ir vecumdienās palikt bez partnera. Tādā gadījumā viņi par katru cenu mēģinās atrast jaunu dzīvesbiedru. Svaru ceļa zvaigznes ir mīlestība un godīgums; viss pārējais ir mazāk svarīgs.

Reklāma
Reklāma


Skorpions - joprojām būs jauni dvēselē
Ja Skorpioniem izdosies uzvarēt savās dzīves kaujās un sasniegt izvirzītos mērķus, tad vecumdienas Skorpions veltīs atmiņām par katru no šīm cīņām. Vecumdienas viņus nesalauzīs, jo Skorpionu seniori tāpat paliks jauni dvēselē un alks pēc piedzīvojumiem.

 

Strēlnieks - dzīvesgudras sarunas būs viņu vizītkarte 
Gudri padomi un pārdomas par dažādām dzīves tēmām kļūs par Strēlnieka vizītkarti brieduma gados. Un nē - sarunas ar Strēlniekiem nekad nepārvērtīsies par vecišķu tarkšķēšanu, pateicoties šīs zīmes dzīvespriecīgajam temperamentam.


Mežāzis - kā vīns, ar gadiem tikai labāks
Mežāzim vecums ir tāpat kā vīnam – jo vecāks viņš kļūs, jo dzīve kļūst labāka, un pats Mežāzis - arvien apmierinātāks. Neraugoties uz grumbām, Mežāzis elpo ar pilnu krūti, izbaudīdams lietas, ko nejuta un nepazina jaunības gados.
 

Ūdensvīrs - viņiem vecums ir tikai ieraksts pasē
Ūdensvīri vadās pēc loģikas, ka nekad nav par vēlu iemācīties vadīt mašīnu vai sākt nodarboties ar jogu. Viņiem vecums ir nekas vairāk par ierakstu pasē, jo Ūdensvīri nekad nejūtas veci vai vismaz to neatzīst. Ar šīs zīmes pārstāvjiem garlaicīgi nebūs nekad, jo katru dienu viņi atklās par sevi ko jaunu.

 

Zivis - melanholija un mīlestība uz dabu
Dažas Zivis vecumdienas pavada melanholijā, bet citi savdabīgās “teātra izrādēs”, kuras spēlē sev un saviem tuviniekiem. Tādas nu tās Zivtiņas ir, un viņas nepārmācīsi. Un, kas apvieno visus šajā zīmē dzimušos seniorus, - tā ir mīlestība uz dabu un ilgstošām pastaigām vai braucieniem ar velosipēdu svaigā gaisā.

Saistītie raksti