Drīzumā viņi būs daudzbērnu ģimene - Māris Grigalis atrāda sievu trešā bērniņa gaidībās

TV un radio personība Māris Grigalis (43) soctīklos beidzot atrādījis, kāda izskatās viņa sieva Zane trešās atvases gaidībās.

 

Bilde tapusi svētdien, dodoties izbraukumā uz Kuldīgas un Sabiles pusi – pastaigājot gar Ventas rumbu, papusdienojot un Zviedru cepurē Mārim ar dēliem izbaudot rodeļu nobraucienu. (Foto: no Facebook)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bilde tapusi svētdien, dodoties izbraukumā uz Kuldīgas un Sabiles pusi – pastaigājot gar Ventas rumbu, papusdienojot un Zviedru cepurē Mārim ar dēliem izbaudot rodeļu nobraucienu. (Foto: no "Facebook")

Grigaļi drīzumā kļūs par daudzbērnu ģimeni! Un nu to ar šādu uzņēmumu Māris apstiprinājis arī savā "Facebook" profilā. Bilde tapusi svētdien, dodoties izbraukumā uz Kuldīgas un Sabiles pusi – pastaigājot gar Ventas rumbu, papusdienojot un Zviedru cepurē Mārim ar dēliem izbaudot rodeļu nobraucienu.

Jau februāra beigās Māris un Zane, apmeklējot Baibas Sipenieces-Gavares 50. jubilejas stāvizrādi kinoteātrī "Splendid Palace", piesaistīja skatienus ar īpašu starojumu, prieku un uzmanību vienam pret otru. Lai arī brīvi krītoši tērpi ir modē visām dāmām, ne viens vien nopriecājās, ka Zanei tā vairāk izskatās pēc topošās māmiņas kleitas. Vaicāts, kā ir patiesībā, divu dēlu tētis Māris sarunā ar "Kas Jauns" bija noslēpumains, tā arī sakot: "Lai tas paliek noslēpumā.”

 

Savulaik intervijās Grigaļi izteikušies, ka jau sākumā zinājuši, ka divas atvasītes viņiem būs "pamatpaka”, jo arī paši nāk no divu bērnu ģimenēm. Abu vecākajam dēlam Kristeram ir seši gadi, bet Mārcim – četri. Pirms diviem gadiem, gatavojoties Mātes dienai, Māris pauda, ka Zane ir dievīga mamma – sirsnīga un stingra vienlaikus –, un smaidot atklāja, ka zīdaiņu gultiņu nevienam neatdos – "ja nu gadījumā piesakās vēl kāds ģimenes loceklis”.
 

Reklāma
Reklāma