Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejs piedāvā nebijušu iespēju - laimēt porcelāna mākslas priekšmetu

Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejs kopā ar mākslas duetu Skuja Braden piedāvā nebijušu iespēju – visiem izstādes “Samsāra” apmeklētājiem ir iespēja laimēt oriģinālu porcelāna mākslas priekšmetu!

Nofotogrāfē vienu no redzamajiem mākslas darbiem, ievieto savā Facebook vai Instagram kontā, lieto mirkļbirku  #SkujaBradenRiga un piedalies konkursā

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nofotogrāfē vienu no redzamajiem mākslas darbiem, ievieto savā Facebook vai Instagram kontā, lieto mirkļbirku #SkujaBradenRiga un piedalies konkursā

Skuja Braden izstādes vienmēr ir notikumi. Oriģināls, ne ar ko nesalīdzināms ir tandēma veidoto priekšmetu stils. Skuja Braden autortehnika maksimāli paplašina robežas, kas tradicionāli ir iespējams keramikā un porcelāna mākslā.

 

  

 

Šajā trauksmainajā laikā mākslinieces un Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejs nolēmuši izstādes “Samsāra” apmeklētājiem sagādāt iespēju laimēt oriģinālus porcelāna traukus: Citur bērzi nav tik skaisti.2019 un Intelektuālās meitenes. 2018. 

 

Reklāma
Reklāma

Lai piedalītos izlozē, līdz 27. septembrim jādodas uz izstādi “Samsāra” Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā Skārņu ielā 10, jānofotografē viens no redzamajiem mākslas darbiem, attēls jāpublicē Facebook.com vai Instagram.com, pievienojot mirkļbirku #SkujaBradenRiga. 

 

 

 

Divus laimīgos uzvarētājus izlozēsim un rezultātus paziņosim sociālajos tīklos pēc 27.septembra.