Sestdien Latvijā ar koronavīrusu inficētais - trīsdesmitgadnieks no Garkalnes novada

Arī aizvadītajā diennaktī Latvijā konstatēts tikai viens jauns Covid-19 inficēšanās gadījums, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

FOTO: Shutterstock.com

Sestdien Latvijā veikti 897 Covid-19 testi.

SPKC sniegtie dati liecina, ka jauns inficēšanās gadījums konstatēts Garkalnes novadā, un saslimušais ir vecuma grupā no 30 līdz 39 gadiem. Iepriekš Garkalnes novadā vairs nebija aktīvu infekcijas gadījumu, bet pēdējā diennaktī atkal konstatēts saslimušais. Kopumā līdz šim Garkalnes novadā bijuši deviņi saslimšanas gadījumi.

Aktīvas saslimšanas reģistrētas 50 pašvaldībās, tostarp, Alūksnes, Amatas, Ādažu, Babītes, Bauskas, Burtnieku, Cēsu, Daugavpils, Durbes, Garkalnes, Grobiņas, Ikšķiles, Kārsavas, Kocēnu, Kokneses, Krustpils, Kuldīgas, Ķeguma, Ķekavas, Lielvārdes, Limbažu, Līgatnes, Mazsalacas, Mārupes, Olaines, Ozolnieku, Pārgaujas, Priekuļu, Rēzeknes, Riebiņu, Rugāju, Rūjienas, Salacgrīvas, Salaspils, Sējas, Siguldas, Skrundas, Smiltenes, Stopiņu, Talsu, Tukuma, Valkas un Vecpiebalgas novados, kā arī Ventspilī, Valmierā, Jūrmalā, Liepājā, Daugavpilī, Jēkabpilī un Rīgā.

Kopš testēšanas sākuma Latvijā veikts 109 071 izmeklējums, saslimušas 1066 un izveseļojušās 745 personas, bet miruši 24 cilvēki.

Reklāma
Reklāma

SPKC informē, ka pēdējās diennakts laikā slimnīcā nav ievietots neviens pacients ar Covid-19. Kopā stacionāros ārstējas 18 pacienti, no kuriem 15 ir ar vidēji smagu un trīs ar smagu slimības gaitu.

 

Pēc Nacionālā veselības dienesta datiem, kopā no stacionāra izrakstīti 155 pacienti.