Saslimšana ar Covid-19 pašlaik reģistrēta 49 Latvijas pašvaldībās

Aizvadītājā diennaktī Latvijā saslimšana ar Covid-19 konstatēta 1 cilvēkam, liecina SPKC publicētie dati.

FOTO: Shutterstock.com

Pēdējās diennakts laikā veikti 1243 Covid-19 testi, un viens no tiem izrādījies pozitīvs. Latvijā kopumā veikti 108 174 izmeklējumi. Ar Covid-19 saslimušas 1065 personas un 755 cilvēki ir izveseļojušies, bet 24 miruši.

Pēdējās diennakts laikā viens Covid-19 pacients ticis stacionēts. Kopā stacionāros ārstējas 18 pacienti. 15 pacientiem slimība norit ar vidēji smagu slimības gaitu, bet 3 pacientiem ar smagu. Kopā no stacionāra izrakstīti 155 pacienti. Salīdzinot ar iepriekšējās diennakts datiem, no slimnīcām izrakstīti seši Covid-19 pacienti.

SPKC sniegtie dati liecina, ka jauns inficēšanās gadījums konstatēts Kocēnu novadā.

Aktīvas saslimšanas joprojām reģistrētas 49 pašvaldībās, tostarp, Alūksnes, Amatas, Ādažu, Babītes, Bauskas, Burtnieku, Cēsu, Daugavpils, Durbes, Grobiņas, Ikšķiles, Kārsavas, Kocēnu, Kokneses, Krustpils, Kuldīgas, Ķeguma, Ķekavas, Lielvārdes, Limbažu, Līgatnes, Mazsalacas, Mārupes, Olaines, Ozolnieku, Pārgaujas, Priekuļu, Rēzeknes, Riebiņu, Rugāju, Rūjienas, Salacgrīvas, Salaspils, Sējas, Siguldas, Skrundas, Smiltenes, Stopiņu, Talsu, Tukuma, Valkas un Vecpiebalgas novados, kā arī Ventspilī, Valmierā, Jūrmalā, Liepājā, Daugavpilī, Jēkabpilī un Rīgā.

Reklāma
Reklāma

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā stacionēts viens Covid-19 pacients. Patlaban stacionāros ārstējas 18 pacienti, no kuriem 15 ir ar vidēji smagu, bet trīs pacienti ir ar smagu slimības gaitu. Kopumā no stacionāra izrakstīti 155 pacienti.