VEBINĀRS Gatavs bērnudārzam: padomi vieglākam pārejas periodam

Bērnudārza gaitu uzsākšana var sagādāt emocionālu pārdzīvojumu kā vecākiem, tā atvasei, un tomēr tas ir pilnīgi dabisks un loģisks nākamais solis ērna dzīvē. Sagatavo sevi un savu bērnu, lai pārejas periodu padarītu pēc iespējas vieglāku un harmoniskāku.

Vai esat gatavi jauniem piedzīvojumiem?

FOTO: Shutterstock.com

Vai esat gatavi jauniem piedzīvojumiem?

Aicinot ievērot sociālo distancēšanos Covid-19 pandēmijas laikā, Skolas Mammām un Tētiem lekcijas un nodarības piedāvājam attālināti. Lekcija par bērnudārza gaitu uzsākšanu ir apmeklējama tiešsaistē - un arī jautājumus var uzdot attālināti.

Interaktīvā, attālinātā nodarbībā pirmsskolas pedagoģes vadībā noskaidrosim, kā labāk sagatavoties un kādus paradumus laicīgi ieviest ģimenes ikdienā, lai visiem pārejas periodu padarītu pēc iespējas harmoniskāku un vieglāku. Patiesas sarunas ar bērnu ir ļoti svarīgas, tādēļ uzzināsim, kā ar topošo bērndārznieku pārrunāt gaidāmās pārmaiņas un no kādām frāzēm ieteicams izvairīties.

Iepazīsimies ar bērnudārza ikdienu un noskaidrosim, kā vecāki var palīdzēt, lai pēc rīta atvadām bērns iestādē justos labi: par kādām praktiskām lietām būtu savlaicīgi jāpadomā, kā ierasties un atvadīties, kā arī – ko sagaidīt vakarā pēc intensīvas dienas pirmsskolas iestādē.

Kopīgi izrunāsim jautājumus, kurus uzdot bērnudārza vadībai un audzinātājām, lai nodrošinātu veiksmīgu komunikāciju un savstarpēju sadarbību.

Visbeidzot sagatavosimies potenciāliem šķēršļiem adaptācijas periodā, ņemot vērā dažādu vecumposmu īpatnības, un uzzināsim, kā ar tiem veiksmīgi tikt galā.

Reklāma
Reklāma

Nodarbību vada: pirmsskolas pedagoģe Ilze Galeniece
Nodarbības ilgums: 1,5 h
Nodarbības maksa: 9 eiro
Piesakies šeit!

Pēc rēķina apmaksas Jūsu e-pasts tiks piereģistrēts vebināra viesu sarakstā, un Jūs saņemsiet virtuālu ielūgumu apmeklēt lekciju 10-15 minūtes pirms tās sākuma. Vebinārā var piedalīties, ielogojoties ar e-pasta adresi (vērojot vebināru, izmantojot telefonu vai planšeti, ir nepieciešama Google aplikācija Meet).

 
Tuvākā nodarbība:

 

Vairāk informācijas: skola@mammam.lv, 25665515
*Ja uz Tev vēlamo nodarbību brīvu vietu vairs nav, tad raksti uz skola@mammam.lv
*Samaksāto naudu ir iespējams atgūt, atsakoties ne vēlāk kā 24h pirms nodarbības.