Andra Grīnberga biogrāfiskā dzīvesstāsta "Kustinu dzīvi" turpinājums "Katru dienu ar piesitienu"

Izdevniecība "Latvijas Mediji" laidusi klajā "Latvijas Avīzes" žurnālista, dzejnieka un publicista Andra Grīnberga biogrāfiskā dzīvesstāsta “Kustinu dzīvi” turpinājumu “Katru dienu ar piesitienu”.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

GrāmataAutors grāmatā "Katru dienu ar piesitienu" atskatās uz savas dzīves un žurnālista karjeras laika piedzīvojumiem, darba izaicinājumiem, sastaptajiem cilvēkiem un gūtajām dzīves mācībām. Tāpat kā pirms gada iznākušajā grāmatā "Kustinu dzīvi", arī šajā darbā iezīmējas tas, cik lielu vietu autora sirdī ieņem novadi, kuros dzīvots un strādāts - Sēlija un Kurzeme.


 “Šī ir atmiņu un atziņu grāmata. Andris Grīnbergs redz un prot parādīt tā laika bildi. Cik jēgpilna kļūst publicistika, kad tā vienlīdz stipri sakņojas Latvijas laukos un kultūrvēsturē!”  Anda Līce.


“Andra Grīnberga stilam raksturīgie aprautie teikumi tā vien velk tekstā iekšā, un negribas vairs garām palaist nevienu domu graudu, atziņu, secinājumu, kas, jā nu die’, tik sprigani ņirbina kā mūsu Daugavas vilnīši vējainā laikā. Bet ko tu pa- darīsi tādam, kam dzejnieka poētiskais skatījums saaužas ar žurnālista redzīgo urķīgumu?” Anna Skaidrīte Gailīte.


Grāmata tapusi, pateicoties Jēkabpils pilsētas domes, Krustpils novada domes, Neretas novada domes, Salas novada domes, Ventspils novada domes, Riharda Bērzkalna un Lienes Martinsones-Bērzkalnes, Jāņa Bites, Alfrēda Čepāņa, Jāņa Dzeņa, Andra Felsa, Gunāra Grīnberga, Gundara Kalves, Mārtiņa Krūmiņa, Jāņa Ķuzāna, Zigurda Lankas, Dzintras Mozules, Līgas Ozoliņas, Mudītes un Jāņa Paegļkalnu, Sandras Paegļkalnes, Modra Plātes, Stefana Rāznas, Silvijas Šimfas, Evijas Ziemeles finansiālam atbalstam.

Reklāma
Reklāma

 

Ieskaties: https://veikals.la.lv