Ķīpsalā sāk darboties brīvdabas kino, filmas piedāvājot vērot no sava auto

No 16.maija, Ķīpsalas izstāžu centra stāvlaukumā sācis darboties "Drive in Kino" jeb būs iespēja baudīt filmas, sēžot savā auto, informēja organizatoru pārstāve Zane Vītola.

 

FOTO: Shutterstock.com

Filmas skaņa tiks nodrošināta caur radio FM viļņiem, tādēļ katrā mašīnā ir nepieciešams radio aparāts. Apmeklētāji līdzi var ņemt arī savas uzkodas un dzērienus.

Drive in Kino Ķīpsalā piedāvās baudīt divus līdz četrus seansus dienā, kuros varēs redzēt komēdijas, drāmas, romantiku, asa sižeta filmas un multfilmas no lielākajām starptautiskajām filmu studijām. Vienai automašīnai jāiegādājas tikai viena biļete, norāda kino seansu rīkotāji.

Organizētāji norāda, ka āra kino ir aizgūts no Amerikas, kur šāds formāts tapis 20. gadsimta otrajā desmitgadē. Latvijā brīvdabas auto-kino no 12. maija ir atļauts, skaidro rīkotāji.

Filmu saraksts un biļetes pieejamas mājaslapā driveinkino.lv

Reklāma
Reklāma

Uz Drive in Kino Ķīpsala var doties tikai automašīnā un izkāpšana no transportlīdzekļa nebūs atļauta. Ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus, automašīnas būs jānovieto ar divu metru distanci. Auto ar atvērtu virsbūvi, velosipēdistiem, motocikliem, kā arī kājāmgājējiem dalība pasākumā ir liegta.

Dodoties uz Drive in Kino Ķīpsala, jāievēro atļautā spēkrata ietilpība, kā arī pulcēšanās vienas mājsaimniecības ietvaros, bet biļete uz vienu auto ir jāpērk tikai viena.