Durvis apmeklētājiem ver arī Rīgas Zoodārzs un tā filiāle Cīruļi

No otrdienas, 19. maija, apmeklētājiem atkal ir iespēja nākt uz zoodārzu gan Rīgā, gan arī uz filiāli Cīruļi Kalvenes pagastā.

 

Smilšu krupjiem nārsts!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Smilšu krupjiem nārsts!

Ievērojot drošības noteikumus, Rīgā interesentiem būs iespēja staigāt pa dārzu un vērot āra aplokos mītošos dzīvniekus, kā arī iepazīt atsevišķas iekštelpu ekspozīcijas: Tropu māju, Latvijas abinieku un rāpuļu ekspozīciju, lemuru un Galapagu bruņrupuču ekspozīciju un Žirafu māju, kurā atvērts otrais stāvs.

Zoodārza filiālē Cīruļi atvērtas būs visas ekspozīcijas.

Apmeklējot Rīgas Zoodārzu, jāievēro 2 metru distanci no citiem cilvēkiem, kā arī ieteicams izvairīties pieskarties dažādām virsmām – margām, apmalēm, terāriju stikliem, informatīvajiem stendiem uc. Iekštelpās virsmas tiek regulāri dezinficētas, pa teritoriju ir izvietoti dezinfekcijas līdzekļi un atgādinoši uzraksti, potenciālajās sastrēgumu vietās uzkrāsotas marķējošas brīdinājuma līnijas.

Iestādes strādās pēc vasaras grafika. Zoodārza kases atvērtas no 10.00–18.00, pa dārza takām var staigāt līdz plkst. 19.00, savukārt Zoodārza filiāle Cīruļi maijā strādā no plkst. 10.00–17.00, savukārt ar 1. jūniju no plkst. 10.00–18.00.

Reklāma
Reklāma

No 1. marta iegādātajām dāvanu kartēm, abonementiem, 10 reižu apmeklējuma kartēm, e-biļetēm derīguma termiņš tiek pagarināts par četriem mēnešiem.