Newmood.lv padomi, izvēloties apavus 2020. gada vasarai

Rotaļīgi, krāsaini, viegli un situācijai atbilstoši – tā varētu dēvēt šīs vasaras aktuālākos sieviešu apavu modeļus. Ieklausies Newmood.lv padomos, kam pievērst uzmanību, izvēloties sev apavus šim pavasarim un vasarai!

Īpaši aktuālas ir kļuvušas masīvas zoles kurpītes, kā arī sandales ar četrstūrainu purngalu

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Īpaši aktuālas ir kļuvušas masīvas zoles kurpītes, kā arī sandales ar četrstūrainu purngalu

Krāsas, krāsas, krāsas
Sen pagātnē ir tie laiki, kad apavi bija vai nu tumši vai bēši – pavasaris un vasara nāk ar priecīgām krāsām dabā, un tādas tās var un pat ir ieteicams iekļaut arī savā apavu kolekcijā. Gaiši zili, rozā, avangardiski oranži – apavi var būt jebkurā krāsā! Pie tam tie piestāvēs gan pie tādas pašas krāsas apģērba, gan arī pie apģērba pretkrāsā vai nedaudz citā tonalitātē. Dzeltenas kurpes izskatīsies labi gan pie dzeltena, sarkana, gan pat zaļa apģērba. Uzdrošinies eksperimentēt un nebaidies no krāsām!

Newmood.lv piedāvā bezmaksas preču atgriešanu 14 dienu laikā no preču saņemšanas dienas


Papēži – katrai dzīves situācijai savi
Viena no lieliskākām lietām šodienas apavu piedāvājumā ir formu un papēžu dažādība. Bezpapēža kurpes, zempapēžu kurpes, kurpes ar spiciem un masīviem papēžiem – dāmas var izvēlēties savai gaumei, dzīvs stilam un tempam vispiemērotāko papēžu veidu. Tāpat mūsdienās kurpju papēži var kļūt par īpašu dizaina akcentu visā apģērbā.

Sandales – varbūt šogad masīvākas?
Vasarai nepieciešamākais pirkums ir sandales, un šogad izvēle šajā jomā ir jo īpaši plaša. Tāpat kā jau iepriekš aktuālas būs klasiskas sandales ar vidēju zoli un lakoniskām siksniņām, tā īpaši aktuālas ir kļuvušas masīvas zoles kurpītes, kā arī sandales ar četrstūrainu purngalu. Ja šāda izvēle Tev ir pārāk avangardiska, vienmēr labi izskatīsies arī klasiskas sandales.

Īpaši aktuālas ir kļuvušas masīvas zoles kurpītes, kā arī sandales ar četrstūrainu purngalu

Balerīnas, mokasīni – vienmēr aktuāli
Ērtākai laika pavadīšanai vēl joprojām aktuāli ir gan mokasīni, gan balerīnas, gan citi brīvā laika tipa apavi, kas arī tiek piedāvāti dažādās krāsās. Noteikti jāseko līdzi, lai šie gaišie un vieglo materiālu apavi pārāk daudz nesmērētos, tāpēc lietainam laikam ieteicams izvēlēties tumšākus apavus, kas tik daudz nesmērēsies. Tomēr saulainās un sausās dienās ir patīkami atsvaidzināt ikdienu ar vieglām un krāsainām kurpēm.

Gaidot ballītes sarūpē sev siksniņkurpes
Kad saņemsi uzaicinājumu uz kādu pasākumu, noteikti vajadzētu sevi iepriecināt ar ierašanos skaistos apavos. Siksniņkurpes ir sievišķīgs akcents jebkuram tēlam un tās ir modē arī šobrīd – īpaši aktuālas ir siksniņas ap potīti. Taču šeit ir jāvēro, vai šāda kurpju aizdare piestāvēs – nereti siksniņa ap potīti padara kāju visai masīvu. Ja ir izteiktas potītes vai izteikti īsi, druknāki ikri, ieteicams izvēlēties citu kurpes aizdares veidu, piemēram, pāri pacēlumam. Arī tas izskatās romantiski, īpaši, ja aizdare papildināta ar kādiem dekoratīviem elementiem.

Ja nezini, kas Tev labāk piestāvēs, saņem bezmaksas konsultāciju no mūsu draudzīgajiem konsultantiem, kuri vienmēr ir pāris  klikšķu attālumā

Kāpēc apavus meklēt tieši Newmood.lv 
Vietne, kur apavus sev atradīs ikviena dāma – plaša izvēle un dažādi pasaulē vadošo zīmolu augstākās kvalitātes apavi – no brīvā laika līdz augstpapēžu kurpēm katrai gaumei! Ja nezini, kas Tev labāk piestāvēs, saņem bezmaksas konsultāciju no mūsu draudzīgajiem konsultantiem, kuri vienmēr ir pāris  klikšķu attālumā ar mūsu interneta veikalā integrēto tiešsaistes tērzētavas funkciju. Lai kādas būtu Tavas ideālās augstpapēžu kurpes vai sporta kurpes, mūsu plašajā izvēlē noteikti atradīsi meklēto. To skaitā ir karstākie pāri no tik atpazīstamiem vārdiem apavu modē kā BETSY, PETER KAISER, NERO GIARDINI, CARVELA KURT GEIGER, SACHA LONDON, TIGER OF SWEDEN un daudziem citiem!

https://newmood.lv/sievietem/c/apavi piedāvā bezmaksas preču atgriešanu 14 dienu laikā no preču saņemšanas dienas.
Iepērcies un palutini sevi!