Mīliet un saudzējiet māmiņas! Labklājības ministres Ramonas Petravičas videosveiciens māmiņām Mātes dienā

Šodien, 10. maijā, Latvijā atzīmē Mātes dienu, un Labklājības ministre Ramona Petraviča video formātā sveic māmiņas visā Latvijā. 

Manas bērnības vissiltākās atmiņas saistās ar māmiņu un vecmāmiņu. Lai arī viņu vairs nav šajā saulē, šīs atmiņas man palīdz brīžos, kad ir grūti, teic Labklājības ministre.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Manas bērnības vissiltākās atmiņas saistās ar māmiņu un vecmāmiņu. Lai arī viņu vairs nav šajā saulē, šīs atmiņas man palīdz brīžos, kad ir grūti," teic Labklājības ministre.

"Valstī izsludinātās ārkārtas situācija attiecas arī uz māmiņu apciemošanu un samīļošanu klātienē. Tomēr pats svarīgākais ir neaizmirst māmiņas. Mīliet un saudzējiet viņas!" vēl Labklājības ministre. Video viņa arī dalās atmiņās par savu mammu un vecmāmiņu: "Manas bērnības vissiltākās atmiņas saistās ar māmiņu un vecmāmiņu. Lai arī viņu vairs nav šajā saulē, šīs atmiņas man palīdz brīžos, kad ir grūti."

 

https://www.youtube.com/embed/JmYFsbXLEwE

 

Reklāma
Reklāma

 

Lai apsveiktu māmiņas attālināti, vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” ar Labklājības ministrijas atbalstu ir radījusi Mātes dienas mīļo vārdu video sēriju “Paldies Tev, mammu!”. Tajā aktieri skaita savu mīļāko Mātes dienai veltītu dzejoli vai mūziķi dzied dziesmu. Video sveicieni nosūtāmi sociālajos tīklos, kā arī telefona ziņu veidā. Apsveic māmiņas arī Tu!

Saistītie raksti