Dārzeņos sautēti vistas šķiņķīši

Vienkārša recepte marinētu un zeltaini apceptu vistas šķiņķīšu pagatavošanai ar saulē kaltētiem tomātiem, papriku, sīpolu un citronu. Pasniedz karstus kopā ar pitas maizi!

Ģimenei garšos!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ģimenei garšos!

Porciju skaits - 4

Sastāvdaļas

4 vistas šķiņķīši

2 citroni

2 tomāti

1 sarkanā paprika

150 g fetas siera

1 sarkanais sīpols

sauja saulē kaltētu tomātu

2 ēd.k. olīveļļas

Reklāma
Reklāma

neliela buntīte pētersīļu

garšvielas pēc izvēles


Pagatavošana 
1.     Vistas šķiņķīšus apber ar izvēlētajām garšvielām un iemarinē uz 30 minūtēm.
2.     Dārzeņus sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
3.     Vienam citronam norīvē miziņas uz smalkās rīves.
4.     Pannā uzkarsē eļļu, un liek apcepties vistas šķiņķīšus zeltainus no abām pusēm.
5.     Pannā pievieno sagrieztus sīpolus, 2 citronu šķēlītes un saulē kaltētos tomātus. Pievieno arī sagrieztas paprikas un tomātus. Visu sautē uz lēnas uguns apmēram 35 minūtes.
6.     Beigās pārbirdina fetas sieru un pētersīļiem.
7.     Pasniedz karstus kopā ar pitas maizi. 

 

Sastāvdaļas