Svētku galdam iesaka Liene Zemīte: mazās kartupeļu pankūciņas ar lasi

Iecienīta uzkoda Lienes mājās ir mazās kartupeļu pankūciņas ar lasi. Veselīgi, ātri pagatavojami, mūsdienīgi un pārsteidzoši – tā ir šo svētku uzkodu devīze.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mazās kartupeļu pankūciņas ar lasi (4 personām, 35 minūtes)
Nepieciešams:
2 lieli kartupeļi
2–3 šķipsniņas sāls
Šķipsniņa piparu
Puse olas
50 g parmezāna
Olīveļļa cepšanai
100 g svaigā siera Rasa
8 plānas šķēlītes mazsālīta laša vai foreles
100 g gurķa
Zaļumi dekoram
 
Pagatavošana:
Sarīvē kartupeļus, piejauc sāli, piparus, olu, rīvētu parmezānu, samaisi un cep sakarsētā eļļā, kamēr zeltaini brūnas. Nosusini salvetē, liec uz uzkodu šķīvja, uz katras pankūciņas kārto pustējkaroti svaigā siera, tad mazsālīta laša gabaliņu, dekorē ar sasmalcinātu gurķi un zaļumiem. Šo uzkodu iesaku ēst siltu.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma