Neona izkārtnes efekts: jaunākā tendence pavasara nagu dizainā

Spilgtās neona krāsas modi pilnībā negatavojas atstāt arī 2020. gada pavasara un vasaras sezonā. Mākslinieciski veidots manikīrs, kurā uz nagiem attēlotas mirdzošas neona izkārtnes, šobrīd ir svaigākā tendence nagu dizainā.

 

Koši nagi ir sezonas aktualitāte

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Koši nagi ir sezonas aktualitāte

Ne tik tālājā 2017. gadā modes tendenču sekotāji eksperimentēja ar neona krāsas acu kontūrzīmuli, lūpukrāsu un radīja uz sejas optisko ilūziju cienīgus mākslas darbus.

Šāda toņu kontrastu spēle spēj radīt pārsteidzošu efektu, kurā acis un lūpas patiesi mirdz kā neona izkārtne aptumšotā ielā.

Laikā, kad par naksnīgām iziešanām, pasēdēšanām kafejnīcā, bārā vai citur varam vien sapņot, neona zīmju efekta tendence ir atgriezusies un mākslinieciskā manierē atsvaidzina nagu dizainu.

Neona zīmju tendence ir devusies izsmalcinātākā ceļā nekā jau zināmā un redzētā - divu neonu krāsu sapludināšana vai vienas neona krāsas izmantošana nagu lakojumā vai dizainā. Tendence izceļ daudz sarežģītāku neona krāsu izmantošanas nagu mākslas veidošanā, kas rezultātā rada izgaismotas un mirdzošas nakts kluba zīmes efektu.
 

Reklāma
Reklāma

 

Šo nagu trendu aizsāka Miami, Kalifornijā bazēta salona "Nail Witch Studio" īpašniece un nagu mākslas dizainere Leslija Ajala (Leslie Ayala), vēsta popsugar.co.uk.
 

Iedvesmu neona stila nagu dizainam var smelties, meklējot tēmturi #neonsignnails Instagram kontos. 

Saistītie raksti