Aukstā zupa ar bērzu sulu

Pagatavo auksto zupu, izmantojot bērzu sulas!
Bērzu sulas ir spēks, ko pavasarī paņemt no dabas!

FOTO: Shutterstock.com

Bērzu sulas ir spēks, ko pavasarī paņemt no dabas!

Nepieciešams:
svaigs gurķis
kartupeļi
olas
desa
sīpols
bērzu sula
sāls, pipari
cukurs
garšaugi
citronu sula
lociņi

 

Pagatavošana:

Gabaliņos sagriež svaigo gurķi, ar mizu novāritus (nomizotus)  kartupeļus, vāritas olas, desu, sīpolu. Pievieno bērzu sulu, sāli, piparus un cukuru pēc garšas, garšaugus, var pievienot citronu vai citrona sulu, sīpollokus, dilles. Var likt klāt ari redīsus. Gaumes lieta. Labu apetiti!!!

Reklāma
Reklāma

 

Iesūtījis: Aleksandrs Fjodorovs