10 veidi, kā svinēt Mātes dienu mājās un likt mammai justies īpašai

Jebkurā citā tipiskā Mātes dienā, mēs mammu noteikti aizvestu brančā, nodotos nelielam šopingam un vienkārši pavadītu dienu kopā, liekot viņai justies īpašai. Šobrīd, kad esam ‘’iesprūduši’’ mājās, turpināt savas ierastās Mātes dienas tradīcijas var šķist neiespējami. Tā vietā, lai par to bēdātos, izdomā jaunas tradīcijas! Pieņem šo situāciju, kurā mēs visi atrodamies un tas jau būs solis ceļā uz lieliskām svinībām!

10 veidi, kā svinēt Mātes dienu mājās un likt mammai justies īpašai

FOTO: Shutterstock.com

1. Pagatavo viņai brokastis gultā

Ah, brokastis gultā. Tā ir lieliska ideja katrai Mātes dienai, ne tikai pašizolācijas laikam. Ideju, ko gatavosi svētku brokastīs, izdomā jau iepriekš. Vēl labāk un raitāk veiksies, ja iepriekšējā vakarā būs sagatavotas visas brokastīm nepieciešamās sastāvdaļas. Nočiep kādu ideju.

2. Pārskatiet ģimenes kopīgās atmiņas

Izveido īpašu atmiņās dalīšanās vakaru: sagatavo dažādus jūsu filmētus video, vecos foto albumus un interesantas piemiņu lietas. Dalieties savās atmiņās par kopā piedzīvotajiem, jaukajiem mirkļiem! Šī ir lieliska iespēja mammai parādīt foto/video ar sevi jaunībā un dalīties dažādos atmiņu stāstos un atziņās.

3. Sarīkojiet vīna degustēšanu

Vislabākais šajā visā ir tas, ka jums nav jāpārzina vīni, to ražošana un citas lietas. Izsmejieties, katram daloties ar savām sajustajām garšu niansēm katrā degustētajā vīnā. Izveidojiet vīnu testēšanas pierakstus. Iespējams, ka pašiem vēlāk noderēs!

4. Izmēģiniet AirBnb tiešsaistes lekcijas, pamācības un meistarklases

Dodieties piedzīvojumos, neizejot no mājas. Šobrīd AirBnb piedāvā virtuālu pieredzes iegūšanu ar dažādu tematiku, ko pavisam vienkārši vari uzdāvināt mammai un kopā to izbaudīt. Sākot ar ģimenes kopīgu maltīšu pagatavošanu, beidzot ar meditāciju kopā ar japāņu budistu mūku. Piedāvājums ir patiešām liels, no kā izvēlēties. Dažādu kultūru baudīšana vien klikšķa attālumā.

5.Sarīkojiet spēļu vakaru

Sapulcini ģimeni ap virtuves galdu un baudiet veco, labo spēļu vakaru. Ja mājās trūkst galda spēļu vai prāta asināšanas spēles, izmēģiniet virtuālas spēles. Pievieno datoru TV ekrānam, savienojies ar spēļu konsoli un kopīgi izvēlieties, ko spēlēsiet.

6. Pušķu veidošanas meistarklase mājās

Palīdzi mammai izveidot viņas sapņu puķu buķeti, izveidojot īstu meistarklasi. Meistarklasei būs nepieciešami dažādi ziedi, dekoratīvas lapas u.c. Dodies uz tirgu, ievērojot distanci, iepirkt ziedus vai pasūti tos internetā!  Piemēram, šeit, šeit vai šeit.

Reklāma
Reklāma

7. Spa diena

Lai arī šobrīd dāvanu karte uz spa salonu kā dāvana izpaliek, ar nelielu devu radošuma ir iespējams sarīkot spa dienu mājās. Sagatavojiet jautras sejas maskas, nagu lakas manikīram un izbaudiet dienu relaksējoties! Kas to lai zina - varbūt šī kļūs par jūsu jauno Mātes dienas tradīciju? 

8. Gatavojiet kopā

Kopīgi izvēlieties īpašas receptes, kuras dienas laikā pagatavosiet. Varbūt mammai ir kāda sena ģimenes tradicionālā recepte, kuru beidzot iemācīt pagatavot arī pārējiem ģimenes locekļiem. Nav nozīmes, ko jūs gatavosiet, galvenais ir jautrs kopā pavadītais laiks (varbūt skan banāli, bet tā patiešām ir).

9. Sarīkojiet mākslas radīšanas vakaru

Vai nu tas ir vīna un gleznošanas vakars, vai kolāžu veidošana no veciem žurnāliem, ir daudz vienkāršu un jautru lietu, ko izveidot kopā ar mammu. Atvēliet laiku, lai iekustinātu savu radošo pusi un kopīgi radiet kādu mākslas darbu, kuru pēcāk ierāmēt. Stila sajūtu kolāžas piemēri.

10. Visbeidzot - pikniks dabā

Ja jums ir piemājas dārziņš vai vieta, uz kuru aizdoties piknikā - dariet to! Līdzi ņemiet pāris pledus, sagatavojiet uzkodas, vīnu un jebko, kas nepieciešams pašu komfortam, un dodieties ārā baudīt sauli, dabu un silto laiku! Šobrīd, dodoties tālāk no mājām, noteikti nedrīkst aizmirst arī par roku dezinfekcijas līdzekli.

 

 

No: http://stylecaster.com