Izmanto iespēju! Topošie pedagogi gatavi kļūt par skolēnu attālinātajiem asistentiem

Attālinātā mācību procesa ietvaros gan vecākiem, gan pašiem audzēkņiem, gan pedagogiem ne vienmēr ir pietiekami laika, pietiekošas prasmes un zināšanas, kā tikt galā ar mācību procesu, tādēļ topošie pedagoģijas speciālisti piedāvā savu palīdzību. 

 

FOTO: Shutterstock.com

Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA), Latvijas Studentu apvienības (LSA) un vecāku organizācijas “Mammām un Tētiem” aicinājumam pedagoģijas studentiem palīdzēt skolēniem, vecākiem un pedagogiem attālinātajā mācību procesā atsaukušies pirmie brīvprātīgie. Iniciatīva turpinās, gaidām jaunus pieteikumus.

LIZDA, LSA un “Mammām un Tētiem” iniciatīvai par brīvprātīgo pedagoģijas programmu studentu palīdzību vecākiem, skolēniem, pedagogiem attālinātajā mācību procesā pagaidām atsaukušies studējošie no Latvijas Universitātes, Daugavpils Universitātes, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas.

Ja nepieciešama palīdzība, var sazināties ar studentiem. Kontakti  (skatīt pielikumu), sazinoties ar studentu, atbilstoši savām vajadzībām saistībā ar mācību priekšmetu, klašu grupu un digitālajiem rīkiem. Lūgums ņemt vērā, ka studenti arī paši studē un varēs palīdzēt savu iespēju robežās! Studenti arī paši kontrolēs, cik daudziem varēs palīdzēt!

Paldies pirmajiem brīvprātīgajiem studentiem. Iniciatīva turpinās, un gaidām jaunus pieteikumus no augstskolām un pašiem studējošajiem, rakstot uz e-pastu dita.stefenhagena@lizda.lv. Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties pa telefonu 29824554.

Reklāma
Reklāma


Brīvprātīgo studentu palīgu saraksts