Attālinātajā dziedāšanas stundā jaunajā kanālā Tava klase piedalīsies Renārs Kaupers

Izglītojošajā televīzijas kanālā "Tava klase" dziedāšanas nodarbībā pirmdien piedalīsies mūziķis Renārs Kaupers.

Kopdziedāšanas nodarbībā visām klasēm kanālā Tava klase piedalīsies arī pazīstamais mākslinieks Renārs Kaupers. Foto: Jānis Saliņš, speciāli Mammamuntetiem.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kopdziedāšanas nodarbībā visām klasēm kanālā "Tava klase" piedalīsies arī pazīstamais mākslinieks Renārs Kaupers. Foto: Jānis Saliņš, speciāli Mammamuntetiem.lv

Ministrijā informēja, ka mācību satura veidošanā ir iesaistīti vairāk nekā 70 skolotāji no visas Latvijas, bet atbalstu snieguši vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki, dziedātāji un mākslinieki. Tostarp pirmdien dziedāšanas nodarbībā piedalīsies Kaupers.

Divos virszemes televīzijas kanālos - "ReTV" un "Sportacentrs.com TV" - tiks pārraidītas mācību stundas 1.-6.klašu skolēniem, bet no 14.aprīļa - arī 9.un 12.klašu skolēniem. Stundu sarakstu kanālā Tava klase skaties ŠEIT.

Stundu sarakstā redzams, ka pirmdien, 6.aprīlī, mūzikas stunda - Kopdziedāšana visām klasēm - notiks no plkst. 13.40-14.00.

Reklāma
Reklāma

Mammamuntetiem.lv jau informēja, ka valdība ir atbalstījusi  Izglītības un zinātnes ministrijas iniciatīvu par jauna izglītojoša TV kanāla "Tava klase" izveidi, lai sniegtu lielāku atbalstu attālināto mācību pieejamībā, kvalitatīva satura apgūšanā un vecāku atbalstīšanā, īpaši sākumskolas posmā. Viena mācību stunda būs 20 minūšu gara un tajā fokuss tiek likts uz pamata vielas apguvi un "ierosinošo fāzi". Atgriezeniskā saite un konsultācijas paliek paša priekšmeta skolotāja ziņā.