Vakar ar Covid-19 slimnīcās nogādāti vēl trīs cilvēki; Igaunijā trīs mirušie

Aizvadītajā diennaktī slimnīcās nogādāti vēl trīs ar jaunā koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19 sasirguši cilvēki, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija. Savukārt Igaunijā kopā jau trīs mirušie. 

Pēdējā diennaktī apstiprināta vēl 42 cilvēkiem, līdz ar to kopumā ar to valstī saslimuši 347 cilvēki.

FOTO: Shutterstock.com

Pēdējā diennaktī apstiprināta vēl 42 cilvēkiem, līdz ar to kopumā ar to valstī saslimuši 347 cilvēki.

Patlaban ar Covid-19 stacionētas 24 personas. 21 cilvēks slimnīcā atrodas ar vidēju slimības gaitu, savukārt trīs stacionēto pacientu slimības gaita ir smaga. Trīs ar smagu slimības gaitu stacionētajiem pacientiem ir pneimonija un viņi ir skābekļa atkarīgi.

Pēdējā diennaktī apstiprināta vēl 42 cilvēkiem, līdz ar to kopumā ar to valstī saslimuši 347 cilvēki. Iepriekšējā diennaktī veikti 1046 izmeklējumi personām ar aizdomām par saslimšanu ar Covid-19, bet līdz šim kopumā Latvijā veikti 13 805 Covid-19 testi.

Igaunijā  reģistrēti jau trīs nāves gadījumi ar jaunā koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19, liecina oficiāli publiskotā informācija.

Svētdien bijuši divi nāves gadījumi - Sāmsalā miris 90 gadus vecs veco ļaužu pansionāta iemītnieks, savukārt Rietumtallinas slimnīcā  miris 83 gadu vecs pacients.

Reklāma
Reklāma

Jau ziņots, ka pirmais nāves gadījums Igaunijā tika reģistrēts trešdien, kad Rietumtallinas slimnīcā mira 83 gadus veca sieviete.

 

Avots: Jauns.lv