Kartupeļu vafeles

Ja tev no vakardienas pāri palikuši daži vārīti kartupeļi, tos ātri var pārvērst par gardām vakariņām vai pat brīvdienu brokastīm. Vēlies pārliecināties? Izmēģini šo recepti!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

  • Vārītus kartupeļus (aukstus) saspaida ar kartupeļu stampu. Pievieno pienu, garšvielas, ķiploku pulveri, mīkstu sviestu, olas, cepamo pulveri un miltus. Visu kārtīgi sajauc. Tad pievieno sieru un vēlreiz sajauc.

  • Vafeļu pannā izcep vafeles.

  • Mērcei gurķi un sīpolu sagriež mazos kubiņos. Pievieno krējumu, sāli, svaigi maltus piparus pēc garšas un samaisa.

Vafeles var pasniegt ar kūpinātu lasi un mērci.

Reklāma
Reklāma

 

 

No portāla http://jauns.lv

 

Sastāvdaļas