79 gadus vecajam operdziedātājam Plasido Domingo ir apstiprināta saslimšana ar COVID - 19

Pasaulslavenais spāņu operdziedonis  Plasido Domingo savā FaceBook profilā ir ierakstījis, ka koronavīrusa izraisīto saslimšanu COVID - 19. 

No FaceBook dziedātāja mājas lapas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

No FaceBook dziedātāja mājas lapas

Dziedātājs iesaka saviem faniem būt īpaši rūpīgiem pret savu veselību, ievērot ieteikumus nepulcēties, pašizolēties un vērot savu veselību. 

Dziedātājs savā profilā raksta: "Uzskatu, ka tas ir mans morālais pienākums paziņot jums, ka esmu saņēmis pozitīvas analīdzes par vīrusu COVID19. Mana ģimene un es būsim izolēti tik ilgi, cik vien to liks mediķi. Pašlaik mums visiem ir laba veselība, bet es piedzīvoju drudzi un klepu. Šīs pazīmes lika man veselīgu un analīzes uzrādīja saslimšanu.
Es lūdzu ikvienu būt īpaši uzmanīgam, ievērot valdības pamatnostādnes, bieži mazgāt rokas, ieturēt vismaz 6 pēdu ( 2 mentru) attālumu no citiem, un darīt visu iespējamo, lai apturētu vīrusa izplatīšanos. 

Lūdzu, palieciet mājās, ja vien varat ! Kopā mēs varam cīnīties pret šo vīrusu un apturēt pašreizējo pasaules krīzi.  Ļoti cerams, ka drīz varēsim atgriezties normālajā ikdienas dzīvē. Lūdzu ievērojiet vietējās pašvaldības vadlīnijas un noteikumus, kā saglabāt drošību un pasargāt ne tikai sevi, bet arī visu mūsu kopienu."

 

Reklāma
Reklāma

60 gadus ilgajā tenora karjerā Plasido Domingo ir guvis pasaules slavu un miljoniem pielūdzēju.