Skaties Izglītības un zinātnes ministrijas VIDEOTIEŠRAIDI par attālināto mācīšanos

Izglītības un zinātnes ministrija ir izstrādājusi vadlīnijas attālinātā mācību procesa īstenošanai vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs Covid-19 krīzes situācijā. Vadlīnijas ietver būtiskus ieteikumus skolām un skolotājiem sekmīga mācību procesa nodrošināšanai attālināti.

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Vadlīnijās ietverti arī vairāki piemēri, kā attālināto mācību pieeju, iekļaujot procesa aprakstu, tehnoloģisko risinājumu un pedagoga nozīmīgākos pienākumus, plāno organizēt atsevišķas skolas, kā arī ieteikumi vecākiem, kā atbalstīt bērnus, mācoties attālināti.

Šodien plkst. 14.25 Izglītības un zinātnes ministrija organizē preses konferenci par attālinātās mācīšanās iespējām. Interesenti tiešraidi varēs vērot IZM un arī Mammamuntetiem.lv FaceBook lapās.  Preses konferencē piedalīsies Izglītības un zinātnes ministrijas parlamentārais sekretārs un Saeimas deputāts Reinis Znotiņš, Valsts izglītības satura centra vadītājs Guntars Catlaks, Ogres 1.vidusskolas direktors Igors Grigorjevs.

Speciāla videotiešraide ir paredzēta arī skolotāju auditorijai un vecākiem. 

  • plkst.11.00-11.45 skolotāju auditorijai,
  • plkst. 12.00-12.45 vecākiem.

Ir iespēja iesūtīt arī interesējošos jautājumus, rakstot tos uz epastu redakcija@mammam.lv vai arī atstājot jautājumu komentāros. 
 

Reklāma
Reklāma

Tiešraide vecākiem


Tiešraide skolotājiem