I’mperfekt Pavasaris - grāmatžurnāls ir klāt!

I’mperfekt pavasara grāmatžurnāls ir klāt! Ar lielu tēmu dažādību, fantastisku Gundegas Dūdumas speciāli mums gleznoto “Pavasari” uz vāka, skaistiem Kristas Miltiņas zīmējumiem, iespaidīgas autoru plejādes aizraujošiem rakstiem un ļoti dažādām tēmām. 

Žurnālām klāt nāk pielikums Esperfekta – par to, kā pavasarī sakārtot galvu, ķermeni un dvēseli.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Žurnālām klāt nāk pielikums Esperfekta – par to, kā pavasarī sakārtot galvu, ķermeni un dvēseli.

Šajā numurā savās pārdomās, piedzīvojumos un iespaidos ar mums dalījušies Ralfs Eilands, Ilmārs Latkovskis, Inga Spriņģe, Anna Ābola, Kārlis Ullis, Ksenija Andrijanova, Aija Strazdiņa, Ieva Cipruse, Artūrs Jenots un vēl vairāki autori, kuru vārdi komentārus vairs neprasa. Lielā saruna šoreiz ar Baibu Sipenieci. Varētu šķist – par Baibu jau tik daudz lasīts. Taču nedomā tā – izlasi, jo šī ir nedaudz citāda intervija. Dakteris Kārlis Ullis, slavens latviešu izcelsmes ārsts no Kalifornijas, plāno pārcelties uz dzīvi Latvijā, un uzrakstījis šim numuram par saviem jaunības piedzīvojumiem dzīvojot meksikāņu ciltī un mēģinot saprast šamaņu dziedniecības noslēpumus, bet Ralfs Eilands aprakstījis savu ceļojumu uz Ziemeļkoreju. Īsāk sakot – žurnālā tiešām daudz labas lasāmvielas. Un vēl pielikums Esperfekta – par to, kā pavasarī sakārtot galvu, ķermeni un dvēseli.

Šobrīd žurnāls nopērkams http:// imperfekt.com.

Atgādināsim, ka abonēt ir izdevīgāk. Piegāde bez maksas, kā arī dažādas priekšrocības citos Imperfekt piedāvājumos. Abonē tagad un jau jūnijā saņem I'mperfekt vasaras numuru savā pastkastītē!

Reklāma
Reklāma

 

Žurnālu var izšķirstīt šeit: https://imperfekt.com/zurnals.