Šodien Rīgā pa 12.stāva logu gandrīz izkritis bērns; viņu paglābis suns un vērīga kaimiņiene

Šodien pie daudzstāvu mājas Ulbrokas ielā 13, Rīgā, gandrīz noticis ļaunākais, ko var piedzīvot bērna vecāki - no 12.stāva pa logu gandrīz izkritis mazs bērns, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šoreiz visu izšķīra dažas minūtes un, pateicoties vērīgai kaimiņienei, viss beidzās labi. Tomēr piedzīvotais vēl ilgu laiku paliks apkārtējo atmiņās.

"Mēs taisījāmies braukt uz ezeru pastaigāt, kāpām visi mašīnā, es paskatījos uz augšu, jo suns rēja, un tur bērns karājās," raidījumam atklāj vietējā iedzīvotāja Elnara, kuras vērības dēļ, iespējams, novērsta milzu traģēdija. Sieviete izsaukusi palīdzības dienestus un pat paspējusi uzņemt fotogrāfijas, kurās redzams, kā, kājām karājoties ārā pa logu, uz palodzes sēž mazs bērns, bet viņam blakus redzams suns, kura riešana bijusi izšķiroša - tā likusi Elnarai paskatīties uz augšu.


Tomēr "Degpunktā" norāda, ka tikpat labi mājdzīvnieks varēja arī nejauši sabiedēt bērnu vai uzlekt viņam virsū un pārstumt bērnu pāri palodzei.

Kamēr glābēji traucās uz notikuma vietu, sieviete šausmu sastingumā stāvēja pie mājas un neizpratnē domāja, kā pareizāk rīkoties. 10 minūšu laikā ieradušies arī glābēji, kuri iekļuvuši dzīvoklī un bērnu nocēluši. Aculieciniece stāsta, ka bērna māte pat bijusi mājās, bet esot neadekvāta. Dzīvoklī bijuši arī citi bērni.
 

Reklāma
Reklāma

No portāla Jauns.lv