Anna Panna: Jūties labi katru dienu!

Līdz ar meitas Hannas piedzimšanu kūku meistares Annas Panna un viņas vīra fitnesa trenera Kārļa Birmaņa ikdiena kļuvusi daudz steidzīgāka un saspringtāka, tādēļ jo īpaši jāpiedomā, lai atrastu laiku rūpēm par sevi. Jau vairākus gadus Anna ikdienā lieto Dr. Hauschka dabīgo kosmētiku, un to labprāt izmēģina arī viņas vīrs un meitiņa.

Kosmētika, kas ļaus starot ik dienu

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kosmētika, kas ļaus starot ik dienu

MAZĀK STRESA IKDIENĀ
“Šobrīd cenšos atpūsties, jo tāds kārtīgs atvaļinājums man bijis tikai pirms Hannas piedzimšanas. Esmu paņēmusi pauzi kūku cepšanā, dzīvoju mierīgākā režīmā, audzēju puķes un taisu mājās remontu – gribas nedaudz atpūtināt ne tikai ķermeni, bet arī galvu. Pieņemt šādu lēmumu man palīdzēja koučs. Sapratu, ka man savas vajadzības ir jānoliek pirmajā vietā. Ja cilvēkiem vajag kūku, viņi var atrast kādu citu kūku cepēju. Neviens nav neaizvietojams! Tikai tagad saprotu, ka man kā jaunajai māmiņai pirms tam bija nepamatoti liela slodze,” atzīst Anna. Meitas auklēšana vecākiem bija jāsalāgo ar daudziem darbiem un pienākumiem, kas neizbēgami ikdienā ienesa arī stresu.

"Kopš sevi atceros, mokos ar neirodermatītu. Neviens ārsts tā arī īsti nav varējis izdibināt, no kā man ir šāda problēma. Bet esmu sapratusi, ka galvenais iemesls ādas sausumam un niezei ir tieši stress. Interesanti, ka grūtniecības laikā nekādu ādas problēmu nebija, bet pēc Hannas piedzimšanas man sākās ļoti nopietns alerģijas saasinājums, kas nāca komplektā ar pēcdzemdību depresiju. Visa seja, krūškurvis un rokas bija noklāti sarkaniem sausiem pleķiem," vaļsirdīgi stāsta Anna, atzīstot, ka par laimi, jau pirms tam bija iepazinusi Dr. Hauschka Med līnijas produktus.

Kopš sevi atceros, mokos ar neirodermatītu. Neviens ārsts tā arī īsti nav varējis izdibināt, no kā man ir šāda problēma

"Grūtniecības laikā lietoju Dr. Hauschka dzeloņplūmes ķermeņa eļļu, kas tonizē un nostiprina ādu, palīdz tai kļūt elastīgai. Man pēc grūtniecības nebija nevienas strijas. Man ļoti patīk eļļas atsvaidzinošā smarža un pēc eļļas uzklāšanas ir sajūta, ka āda tiešām kļūst elastīga,” stāsta Anna.

Rudenī un ziemā bieži vien āda kļūst īpaši sausa un sāk plaisāt, un tas ir ārkārtīgi nepatīkami. Kad mazo baro ar krūti, mamma nevar lietot spēcīgas iedarbības līdzekļus, piemēram hormonālās ziedes. “Atceros, kad gāju pastaigāties ar Hannu, bija sajūta, ka visi uz mani skatās, jo man seja bija koši sarkana. Vienīgais glābiņš bija Dr. Hauschka Med ķermeņa losjons un sejas krēms ar kristālu pusdienziedi, kas mazināja niezi un kairinājumu, intensīvi mitrināja, stiprinot ādas dabiskās aizsargfunkcijas. Efekts bija jūtams jau no pirmās lietošanas reizes.” 

ARĪ VĪRAM SAVI FAVORĪTI! 
Kārļa favorīts ir Dr. Hauschka dienas krēms ar melisu, kuru viņš lieto ikdienā. "Krēma aromāts ir dabisks un neitrāls, tādēļ labi piemērots arī vīriešiem. Tā kā Kārlis ir treneris un viņam nākas ikdienā bieži mazgāties, nenovēršami āda ūdens dēļ kļūst sausāka. Dienas krēms ar melisu ļoti labi mitrina un aizsargā ādu. Vēl Kārlis ikdienā izmanto Salvijas-piparmētru dezodorantu, kas arī ir absolūti dabisks (nesatur alumīnija sāļus), tādēļ nenosprosto poras un ļauj izvadīt visus vielmaiņas blakusproduktus, nodrošinot ilgstošu svaiguma sajūtu. Ikdienā ģimenē lietojam arī  Dr. Hauschka dušas želeju, vannas esences. Ļoti patīk arī zobu pasta - kad esi izmazgājis zobus, ir sajūta, ka mute tiešām ir tīra!" atzīst Anna. Anna ar Kārli ir izmēģinājuši arī Dr. Hauschka atjaunojošo sejas masku, kas nomierina un intensīvi atjauno bojātu ādu, novēršot ādas apsārtumu. "Pēc maskas lietošanas tiešām ir sajūta, ka seja ir tīra, āda ir tvirta un gluda. Man ļoti patīk, ka lielākā daļa Dr. Hauschka produktu ir ērti lietojami steidzīgajā ikdienas ritmā, un tas man palīdz justies labi katru dienu, nevis tikai īpašos gadījumos!"

MEITAI PATĪK MAMMAS LŪPUKRĀSAS
Sākumā arī Hanna bija alerģiska, viņai bija govs piena, olu un sojas produktu nepanesamība, kas izpaudās ne tikai ar ādas, bet arī vēdera problēmām. Anna stāsta, ka meitas  ādas kopšanā izmantojusi Dr. Hauschka Med intensīvo krēmu. “Tas noņem niezi, mitrina un tiešām dziedina. Tā kā Dr. Hauschka produkti ir bez sintētiskām smaržvielām, krāsvielām, konservantiem un parabēniem, tos droši var lietot arī mazuļa ādas kopšanai,” skaidro Anna, atzīstot, ka tagad, kad Hanna jau ir paaugusies, ādas problēmu vairs nav. Tādēļ ikdienā viņa meitai nekādus krēmus neizmanto, bet ļauj Hannai izmēģināt kādu no Dr. Hauschka dekoratīvās kosmētikas līdzekļiem. "Jau tad, kad gaidīju Hannu, sapratu - gribu savai meitai iemācīt, ka krāsoties ir forši, bet svarīgi, lai dekoratīvā kosmētika ir kvalitatīva. Apzināti ļauju meitai apskatīt savu kosmētikas maciņu, un viņa zina, ko drīkst un ko nedrīkst ņemt. Ļauju Hannai izmantot Dr. Hauschka lūpukrāsas, bet aukstajā laikā abas lietojam lūpu balzamu ar bišu vasku, kas labi mīkstina, baro un aizsargā lūpas. Man ļoti patīk, ka Dr. Hauschka dekoratīvajai kosmētikai visi toņi ir iegūti no minerālajiem pigmentiem un arī šie produkti ir absolūti dabīgi. Lūpu krāsa labi klājas, tā ir diezgan bagātīga. Bez bažām varu šo kosmētiku dot izmēģināt arī Hannai, jo viņai gribas tieši to, ko lieto mamma," smejoties teic kūku meistare Anna Birmane.

ENERĢIJAS LĀDIŅŠ VISAI DIENAI
Viens no Annas visiemīļotākajiem Dr. Hauschka produktiem ir izsmidzināmais Sejas toniks, kas piešķir ādai veselīgu un starojošu izskatu. Anna dalās pieredzē: “Toniks ir atsvaidzinošs ar maigu, neitrālu aromātu. Ir sajūta, ka āda tiešām tiek mitrināta. Reizēm, pamostoties no rīta, šķiet, ka sejas āda ir izžuvusi. Kad izsmidzinu uz sejas toniku, seja uzreiz pamostas un tik labi smaržo. Šo toniku var izsmidzināt arī, tad, ja lietota dekoratīvā kosmētika. To var lietot arī vīrieši pēc skūšanās. Arī Hannai un Kārlim ļoti patīk Dr. Hauschka sejas toniks.”

Modeļi: Anna, Hanna un Kārlis Birmaņi
Teksts: Līga Stepiņa
Foto: Liene Pētersone
Grims: Jūlija Gūtmane 
Mati: Jolanta Salaka
Stils: Kristīne Plota
Kleita Annai: IDYLLO