Četras ģimenes izmēģina "Happy" autiņbiksītes. Iepazīsties ar atsauksmēm!

Ziemas noslēgumā četras mammas ar saviem mazuļiem dalās pieredzē par autiņbiksīšu zīmolu "Happy". Testā piedalās bērni, kuru vecums ir no 1 mēneša līdz 2 gadiem.

Četras ģimenes izmēģina Happy autiņbiksītes

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Četras ģimenes izmēģina "Happy" autiņbiksītes

Mamma Liene ar 1 mēnesi veco dēlu Teodoru

"Mazuļa komforts ir ļoti svarīgs, it īpaši tad, kad tiek lietotas autiņbiksītes. Mana pieredze līdz šim brīdim ir bijusi dažāda, jo pirmajam bērniņam izmēģinājām vairākas autiņbiksīšu firmas līdz atradām ideālās un mazuļa dibens jutās labi. Savukārt ar otrā bērniņa piedzimšanu pārliecinājos, ka viss ir ļoti atšķirīgi - Teodoram dupsis neiekaist un pieņem dažādas biksītes. "Happy" nebija izņēmums, nekāda diskomforta mazulim. Autiņbiksīšu materiāls bija patīkams dēliņa ādai un aizdares klipšu garums ir ideāls, jo tie ir garāki kā ierasts, kas krietni atvieglo autiņbiksīšu uzvilkšanu mazulim," stāsta Teodora mamma Liene.

Mamma Krista un 7 mēnešus vecais dēls Rodrigo izmēģina 3. izmēra "Happy" autiņbiksītes 

""Happy" autiņbiksītes lietoju pirmo reizi. Esmu ļoti apmierināta, jo autiņbiksītes ir tiešām maigas gan no iekšpuses, gan ārpuses. Autiņbiksītēm ir neitrāla smarža un nerada mazuļa ādai ne mazāko kairinājumu. Autiņbiksīšu jostiņa un klipši ir elastīgi un dēliņam neradīja nekādu diskomfortu, līdz ar ko viņš varēja brīvi kustēties un rāpot. Uzsūktspēju vērtēju ar 5 ballēm no 5 - bērniņš, visu nakti pavadot vienās biksītēs, no rīta piecēlās omulīgs," atklāj mamma Krista.


Mamma Paula un 8 mēnešus vecā meita Emma izmēģina "Happy" Pants 4. izmēru

"Piekrītot izmēģināt autiņbiksītes domāju, ka nekas pārsteidzošs tas nebūs. Esmu divu bērnu mamma un biju pilnīgi pārliecināta, ka līdz šim pirktās autiņbiksītes ir lieliskas kvalitātes. Piekritu testam un solīju sev, ka, rakstot atsauksmes nemelošu un teikšu, kā ir! "Happy" patiešām ir BRĪNIŠĶĪGAS!" stāsta Paula. 

Mamma Paula bija ļoti pārsteigta, ka 4. izmēra "Happy" Pants biksītes ir tik mīkstas un maigas, kā arī ērti uzvelkamas un novelkamas, jo biksīšu mala labi plīst. "Arī dizains ir svarīgs un tas ir pievilcīgs. Nebiju gaidījusi, ka pirmos sajūsmas saucienus dzirdēšu tieši no vīra: "Ooo! Šīs ir tik foršas un mīkstas!". Arī uzsūktspēja ir laba, reizēm, kā jau ar jebkurām citām biksītēm, ir gadījusies kāda "šmuce". Tāpat biksīšu cena ir pievilcīga - 0.29 eur par vienu," rezumē 8 mēnešus vecās Emmas mamma.

Mamma Gunita ar 2 gadus veco meitu Alisi izmēģina "Happy" Pants 5. izmēru

Mamma autiņbiksīšu zīmola "Happy" Pants biksītes vērtē kā mīkstas un ērtas, jo platā un pieguļošā vidukļa gumija neļauj biksītēm noslīdēt. "Tas ir īpaši svarīgi smalkākas miesasbūves mazuļiem. Kā autiņbiksīšu pozitīvā īpašība jāatzīmē arī to plānums, kas dupsi nesutinās karstākā laikā. Biksītēm ir laba uzsūktspēja. Tāpat novērtēju, ka "Happy" Pants var viegli uzvilkt un novilkt arī pats bērns, tas ir būtiski tajā laikā, kad mazulis sāk apgūt podiņmācību," biksīšu pozitīvās īpašības atklāj mamma Gunita. 

Happy Pants biksītes 
Tagad zīmola Happy piedāvājumā ilgi gaidīts jaunums – gaisu caurlaidīgas, īpaši maigas un plānas Happy Pants viegli uzvelkamās biksītes ar elastīgu jostiņu un augstu uzsūkstpēju. Nesatur sintētisku aromātu, lateksu un hloru. Dermatoloģiski testētas.
 
Happy Mini 
Autiņbiksītes jaundzimušajiem izstrādātas īpaši maigas un viscaur gaisu caurlaidīgas, radot lielisku maiguma un komforta sajūtu. Tām ir īpašas kvalitātes – mitruma indikatoru (izmēriem 0,1,2), kas sniedz informāciju par autiņbiksīšu nomaiņas nepieciešamību un izgriezums nabiņai (izmēriem 0 un 1) vieglākais tās kopšanai un sadzīšanai.
 
Happy Midi
Mazulim augot, attīstoties un sperot pirmos soļus, tiek ieguldīta visa enerģija, lai pastāvīgi iepazītu pasauli. Happy autiņbiksītēm ir īpaši augsta uzsūktspēja, tās efektīvi uzsūc mitrumu un aizsargā pret noplūdēm. Tās ir izstrādātas īpaši maigas un viscaur gaisu caurlaidīgas, novēršot ādas kairinājuma risku. Pateicoties īpaši elastīgai muguras jostiņai, mazulis spēj brīvi kustēties un rotaļāties.
 
Laimīgam mazulim!