Griķi ar sēnēm podiņos

FOTO: Shutterstock.com

Sastāvdaļas
● sēnes
● griķu biezputra
● sāls 
● pipari pēc garšas
● 1 sīpols
● sviests
● dārzeņu vai gaļas buljons


Pagatavošana
Sēnes apcep ar sīpoliem sviestā, pieber sāli, piparus. Apceptās sēnes liek podiņos - 1,5 -2 ēdamkarotes katrā. Liek 5-8 ēdamkarotes griķu biezputras, pārlej ar buljonu, ar karoti visu samaisa. Podiņiem uzliek vāciņus, cep 200°C temperatūrā, 25 minūtes. Pēc cepšanās beigām, podiņiem noņem vāciņus, atstāj vēl uz 10 minūtēm krāsnī.

 

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas