Tests, kas atklāj, kāds ir tavs rīcības modelis dzīves grūtībās

Šis ātri izpildāmais tests atklāj, kāda tipa cilvēks esi, kā tiec galā ar problēmā un dzīves izaicinājumiem.
Vienkāršs tests, kas rosinās pārdomas par sevi un savu rīcību problēmsituācijās.

FOTO: Shutterstock.com

Vienkāršs tests, kas rosinās pārdomas par sevi un savu rīcību problēmsituācijās.

Katram ir savas vājās un stiprās puses, tāpēc nebēdā, ja iegūtā atbilde tevi neiepriecina. Turklāt neuztver to pārāk nopietni. 

Tātad uzdevums ir apskatīt zīmējumu un pateikt, kurš no 4 zīmējumā redzamajiem cilvēciņiem, tavuprāt, uzvedās vismuļķīgāk. Atbildes lasi tad, kad jau esi atbildējis uz šo jautājumu. Komentāros pastāsti, vai atbilde sakrīt ar tavu raksturojumu. 
 


Cilvēks  Nr.1

Esi pieradis pārāk ātri padoties un atmest visam ar roku. Grūtības un izaicinājumi tev nepatīk. Iespējams, iemesls ir tava nepārliecība par savām spējām. Sarežģītākās situācijās tu ātri meklē palīdzību pie citiem, un neesi gatavs riskēt, ja pastāv iespēja, ka iecerētais plāns neizdosies. Bet ir arī labās īpašības - tu esi mierīgs, neesi tendēts uz konfliktiem, esi godīgs un laipns cilvēks.


Cilvēks Nr.2

Tu esi impulsīvs cilvēks, kuram visu laiku jābūt kustībā. Pie tam ne tikai pats esi vāveres skrējienā, bet sagaidi to arī no citiem. Lēnīgos tu nicini, neizlēmība tevi kaitina. Tu bieži analizē situācijas, kurās esi nokļuvis, nežēlojies par izaicinājumiem, ko dzīve ir izvirzījusi, priecājies par pārmaiņām, jo tas ir vēl viens iemesls rīkoties. Tev pašam ar sevi sadzīvot ir viegli, bet apkārtējie kādā brīdī var sākt kurnēt. Ne visiem ir pieņemams tāds dzīves temps.

Reklāma
Reklāma


Cilvēks Nr.3

Tu esi kā hameleons, kas piemērojas situācijai. Ja redzi, ka veidojas konflikts, tu malā nesēdēsi, bet metīsies iekšā un to risināsi. Ap tevi visu laiku kaut kas notiek. Dažreiz tas haotiski un neloģiski, bet noteikti ne garlaicīgi. Tev ir labi attīstīta intuīcija. Tev patīk atrasties komforta zonā. 


Cilvēks Nr.4 

Tu esi ļoti racionāls tipāžs, kas tic tikai saviem spēkiem. Cik izdarīsi, tik arī būs. Tev ir savs ceļš ejams un tu to dari. Iespējams, ka tici liktenim. Tevi neinteresē citu viedokļi, bet tas nenozīmē, ka tu vispār nesadarbojies ne ar vienu. Esi viens no tiem cilvēkiem, kuriem patīk būt vieniem. Tad tavas domas sakārtojas un atkal esi gatavs strādāt un rīkoties. Savas emocijas vienmēr kontrolē. 

Saistītie raksti