Kristīne Dzenīte dalās pieredzē, kā atrast stilīgu somu internetā

Sieviete nav iedomājama bez somas, tas ir svarīgākais katras sievietes ikdienas aksesuārs. Tā vienmēr ir līdzās, lai kurp tu dotos. 

Kristīne Dzenīte ir iecienījusi Stiligassomas.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kristīne Dzenīte ir iecienījusi Stiligassomas.lv

Satura radītāja, trenere un dvīņu mamma Kristīne Dzenīte atzīst: ”Šobrīd veikali un iepirkšanās ir krietni nebaudāmāks process man, bet, kā jau sievietei - sagribās jaunu somiņu, meklē un atrod pat neizejot no mājām, tāpēc esmu iesākusi sūtīt online.”

Preču pasūtīšana internetā ir parocīgākais iepirkšanās veids katrai mammai, jo nav noslēpums, ka dienas lielāko daļu aizņem mazo ķiparu auklēšana, vēl jo vairāk, ja to ir vairāk kā viens.
Katrai mammai gribas būt arī stilīgai sievietei, tomēr laiks, kuru pavadīt stundām ilgi veikalos, lai atrastu sev piemērotu somu, praktiski nav, nemaz nerunājot par orģinālāku dizainu atrašanu.

“Izmeklējos un Facebook.com uzgāju Stiligassomas.lv, izložņāju mājaslapu un atradu tieši to, ko meklēju,” raksta Kristīne.

“Maza, smuka ādas somiņa, kurā ielien mazais maciņš, roku krēms, lūpu spīdums un pat X telefons. Labi, priekš manis izklausās par sievišķīgu. Un tā kā mana ikdiena nav augstpapēdenes, tad šī somiņa ļoti labi piestāv arī pie "roķīgākiem" zābakiem un, protams, kedām. Kopā izejam un iziesim vēl ļoti daudz reižu!” atzīst Kristīne.


Stiligassomas.lv ir lielākā somu koppasūtījumu platforma Latvijā, kura piedāvā pasūtīt orģinālas zīmolu somas tieši no ražotājiem, nevis visiem ierastajā praksē – no interneta veikaliem, tādējādi nepārmaksājot veikalu uzcenojumu un iegūstot Latvijas tirgū neredzēta dizaina somu.

"Man ir vairākas somiņas no stiligassomas.lv, jo tieši tas, ka, neizejot no mājām, vari izpētīt un izlemt, kuru somiņu vēlies, šobrīd mani uzrunā visvairāk. Ļoti novērtēju ērto komunikāciju, zinu, ka varu viņiem uzrakstīt Facebook vai Instagram pat vēlā vakarā, kad mazie nolikti gulēt un saņemt atbildi uz savu interesējošo jautājumu. Kā jau sievietēm, vajag tagad un uzreiz," dalās Kristīne. 


“Saņemot pasūtījumu, varēju pārliecināties par kvalitāti. Esmu īpaši iemīlējusi savas somas, tās arī pēc gada, izskatās kā jaunas un ticu, ka tā izskatīsies vēl ilgi. Šobrīd ar nepacietību gaidu pasūtījumu ar LYDC LONDON somiņām,” saka Kristīne.

Būt orģinālai ir vienkāršāk nekā tu domā - izvēlies sev stilīgu somu, neizejot no mājas un saņem tieši mājās. Pietam, tādu somu, kādu vēlies vai meklē jau sen.

Jā, somu visapkārt ir ļoti daudz, tomēr piedāvājumā jaušams vienveidīgums, un nav noslēpums, ka tāda soma kā tev ir būs vēl daudzām sievietēm. Ja esi no tām, kuras vēlas ko citādāku, stilīgāku www.stiligassomas.lv būs tas, ko meklē!