Manikīrs 2020: trendīgākās un nemodernākās tendences nagu dizainā

Kas šoziem un šo pavasari ir modē nagu dizaina jomā. Jo maigāk, jo labāk. Modē ir pienains manikīrs - maigi pasteļtoņi ar piena nokrāsu, ar minimālisma noskaņu. 

Ak, nagi, nadziņi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ak, nagi, nadziņi!

Ne gluži balti, bet matēti, puscaurspīdīgi vai pilnībā glancēti. Šis efekts tiek panākts, izmantojot akrila pulveri un caurspīdīgu pārklājumu. Foto un idejas var aplūkot Instagram, ievadot tēmturi #milkynails. 


 
 

Tuvojoties atvaļinājumu laikam pie jūras, var izmēģināt "jūras stila" mainikīru. Caurspīdīgi, matēti, viegli tonēti nadziņi, kas sasaucās ar jūras viļņos un smiltīs noslīpētus stikliņus. Smelties iedvesmu šai nagu dizaina idejai var modes blogeres Džesikas Vašikas (Jessica Washick) Instagram profilā vai meklējot tēmturi #seaglassnails


 

 

Ekstravagantāka dizaina cienītājas šogad var izvēlēties modersnisma elementus, košus dekoratīvus zīmējumus, eksotiskus augu, dzīvnieku, zīmolu attēlus uz nagiem. 

Reklāma
Reklāma

 

 
 

Bet kas tad šogad galīgi nemaz vairs nav modē? Modē vairs nebūs banāli un kliedzoši pamanāmi ziedu zīmējumi uz nagiem, spoguļnagi, klasiskais franču manikīrs, agresīvi asie nagi, sarežģīts un samākslots dizains ar pērlītēm un gliteriem.