Bulgura salāti ar ceptu sieru un 3 minūšu olu

 31. janvāris 2020 14:00 mammamuntetiem.lv Recepte

Pagatavošanas ilgums: 20 minūtes, 4 personām




Sastāvdaļas 
  • 4 olas
  • 320 g tējas siera
  • 2 ēd. k. vīnogu kauliņu eļļas
 

Salātiem:
  • 60 g bulgura
  • 2 avokado
  • 3 tomāti
  • 6 redīsi
  • 2 saujas rukolas
  • 150 g jogurta Rimi GoodLife bez piedevām, 0%
  • Sāls un pipari pēc garšas
 
Pagatavošana 
Novāri bulguru, kā norādīts uz iepakojuma.
Vārošā ūdenī iegremdē olas un vāri precīzi 3 minūtes. Nekavējoties liec ledusaukstā ūdenī, lai atdziest. Nolobi.
Sagriez tējas sieru četrās vienādās daļās un apviļā no abām pusēm vīnogu kauliņu eļļā, apcep zeltaini brūnu no abām pusēm. Liec uz šķīvjiem. 
Novārītam bulguram pievieno redīsus, tomātus, avokado un rukolas lapas. Nav svarīgi, kā griezīsi dārzeņus – tos var griezt lielākos vai mazākos un arī nevienādos gabalos.
Pasniedz salātus ar ceptu sieru un uz pusēm pārgrieztu olu, pārlej ar jogurtu. Papildu garšai pievieno sāli un piparus.
 
 



0 Pievienot komentāru

Kategorijas