Kāpēc satīns ir labākā gultasveļa

Visi labi zina, ka labs miegs var palielināt dzīves produktivitāti, kā arī uzlabot garastāvokli. Saprotams, ka labu miega kvalitāti veido daudzi dažādi elementi, taču šoreiz runāsim tikai par gultasveļu, kas bieži tiek aizmirsta, vispirms vērtējot svaiga gaisa, matrača un gulēšanas ilguma kritērijus.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Satīns – labākā izvēle
Galvenais uzsvars tiek likts uz satīna gultas veļu, kas tiek cienīta ne tikai par tās labo kvalitāti, bet arī par patīkamo kontaktu ar ādu. Lai arī satīna gultasveļa ir visaugstāk novērtētā, arī citi dabīgie audumi ir lieliski piemēroti gultasveļai. Vissvarīgākais ir izvairīties no sintētiskajiem, kas parasti sviedrē ādu, cilvēks miega laikā izjūt diskomfortu.

Satīns vai kokvilna?
Diezgan bieži kokvilna tiek minēta kopā ar satīnu, ko sauc arī par vienu no labākajām izvēlēm gultas veļai. Vai tas tā ir? Tomēr, salīdzinot ar satīnu, šī ir labāka izvēle. Lai arī satīns daļēji ir ražots no kokvilnas, tajā ietilpst arī citu audumu šķiedras, kas palīdz nodrošināt pēc iespējas piemērotāku un gludāku gultasveļu.

Kāpēc satīns?
Pats par sevi saprotams, ka, meklējot vispiemērotākos tekstilizstrādājumus, mēs pēc iespējas vairāk uzmanības pievēršam ne tikai dizainam, bet arī auduma īpašībām. Jūs vēlaties, lai gultas veļa būtu ādai draudzīga, viegli kopjama un ilgstoša. Šīs ir īpašības, kas piemīt satīnam.

Tas ir izturīgs un ilgmūžīgs audums, kas gadu gaitā gandrīz nemaina savu izskatu. Papildu spīdums audu šķiedrās sniedz acij tīkamu baudu, un gultas veļa nenonēsājas pat, mazgājot augstā temperatūrā.
Visbeidzot, tiek atzīts, ka šī gultasveļa ir ļoti viegla, viegli uzklājama, patīkama ādai, lieliski piemērota visiem gadalaikiem.

Reklāma
Reklāma

Kur nopirkt?

Galvenais ir iegādāties satīna gultasveļu cienījamās tirdzniecības vietās, kuras bijušie klienti atzīst par uzticamām, un kuras piegādā to, kas ir solīts. Vislabāk ir izvairīties no apšaubāmām noieta vietām, kas bieži piedāvā produktus par puscenu. Šajā gadījumā ir iespējams, ka jums nāksies samierināties ar satīnam līdzīgu audumu, kas ne tikai kalpos īsāku brīdi, bet arī nebūs tik patīkams ādai.