Jaunās māmiņas aicina uz sociālās uzņēmējdarbības MEET-UP

27. februāra rītā plkst. 11.00 ikviena jaunā māmiņa, kura meklē iedvesmu savas uzņēmējdarbības veikšanai un vēlas uzzināt par sociālās uzņēmējdarbības specifiku, tiek ielūgta uz “Sociālās uzņēmējdarbības MEET-UP mammām” kluba “Piens” terasē, A. Briāna ielā 9, Rīgā. 

Iespēja satikties ar citām mammmām un iedvesmoties

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Iespēja satikties ar citām mammmām un iedvesmoties

Divu stundu garumā neformālā atmosfērā būs iespēja uzzināt par sociālās uzņēmējdarbības iespējām Latvijā, dzirdēt sociālā uzņēmuma “Mammām un Tētiem” dibinātājas un vadītājas, trīs bērnu mammas Ingas Akmentiņas-Smildziņas pieredzes stāstu par sociālā uzņēmuma darbību, izaicinājumiem, sasniegumiem un biznesa savienošanu ar trīs bērnu audzināšanu. Tapat būs iespējams piedalīties praktiskajā nodarbībā, kas palīdzēs formulēt sociālā biznesa ideju un tās biznesa pamatprincipus.

Pasākumu organizē Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija sadarbībā ar mammu biznesa atbalsta kopienu  “Mammu kopstrāde” un British Council pārstāvniecību Latvijā. Tikšanos vadīs Diāna Ņikitina – divu meitu mamma, zīmolvede, kopstrādes koncepta entuziaste un virtuālās kopstrādes telpas „Mammu kopstrāde” izveidotāja.

Dalība pasākumā bez maksas. Ierobežoto vietu dēļ lūdzam dāmas līdz 20. februārim aizpildīt elektronisku pieteikuma anketu.

Reklāma
Reklāma