Pērtiķis (1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028)

Pērtiķa gadā dzimušajiem 2020. gads būs pilns romantikas un mīlestības. Šogad Pērtiķi nevarēs dzīvot bez tauriņiem vēderā, ilgām pēc kaislīgiem skatieniem un simpātiju apliecinājumiem, ko vēlēsies saņemt ik mirkli. Daudziem mīlestība var dzimt pēkšņi, no pirmā acu skata, bet var gadīties, ka Pērtiķis ies no viena mīļotā pie cita un mainīs partnerus kā cimdus. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tāpat aktuāls jautājums šogad būs dzimtas turpinājums.  Daudziem tas realizēsies, arī tiem, kuri bērniņu gaidījuši jau ilgi. Vecākiem būs gan iespējas, gan gribēšana vairāk laika veltīt savām atvasēm, bet daži kļūs par vecvecākiem. Žurkas gads Pērtiķiem solās būt atraktīvs. Gribēsies izklaidēties, mierīga dzīve nesniegs gandarījumu. Šogad Pērtiķi var izmēģināt jaunas lietas un iesaistīties jaunos hobijos, turklāt viņi būs īpaši radoši un ideju bagāti gan izklaidē, gan darbā.

Gads sāksies ar sava mājokļa sakārtošanu. No mīļotā cilvēka Pērtiķi var gaidīt patīkamus pārsteigumus. Vēl kāda aktualitāte – būs nepieciešams izlemt, ar ko turpmāk nodarboties, saprast, kādas ir dzīves pamatvērtības. Februāra vidū un martā Pērtiķus pārņems mīlestības un iedvesmas vēsmas, no jūlija viņi īpaši aizrautīgi metīsies biznesā, būs vēlme ātri un bez piepūles nopelnīt. Šajā laikā jābūt ļoti uzmanīgiem, iesaistoties finanšu darījumos, lai neciestu lielus zaudējumus. Ja viss tiks darīts ar prātu, būs tikai ieguvumi. Pērtiķi nonāks arī kaislību varā, būs grūti sevi savaldīt. Traukšanās ar lielu ātrumu pa ceļiem būs viena no ikdienas izklaidēm.

Žurkas padoms – lēnāk pār tiltu! Jābūt uzmanīgiem, lai pārgalvība nebeigtos slikti. Tomēr Pērtiķa gadā dzimušie šogad būs likteņa izredzētie gandrīz visās jomās.

Reklāma
Reklāma